
استاندار خراسان شمالی صبح دیروز در دیدار از سازمان قضایی نیروهای مسلح استان، نقش این سازمان را در احقاق حقوق عامه موجب ارتقای سطح امید در جامعه دانست.
«محمدرضا حسین نژاد»، دانستن و اطلاع نیروهای مسلح و همچنین عموم مردم از قوانین جاری را بازدارنده و موثر در پیشگیری دانست و گفت: دانستن قانون، خود بازدارنده است و به ازای هر پرونده قضایی، موضوعی برای اطلاع رسانی وجود دارد. «مجتبی زارع»، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان شمالی نیز ضمن تشریح جایگاه قانونی و صلاحیت های این سازمان، تعداد جرایم نیروهای مسلح در استان را بسیار کم توصیف کرد و افزود: ضابطان نظامی، حفاظت اطلاعات و شکایت های عمومی که از طریق دفاتر قضایی یا مراجعه حضوری و به صورت رسمی صورت می گیرد منبع پرونده های قضایی نیروهای مسلح است.
«محمود رحمانی» دادستان نظامی استان نیز در این جلسه با ذکر نمونه هایی از پرونده ها، به سختیِ کار در دادسرای نظامی اشاره کرد و گفت: اجرای مُر قانون و همکاری مجموعه های قضایی نیروهای مسلح و دستگاه اجرایی در حوزه های حقوق عامه، می تواند به بهبود شرایط کمک کند.
در پایان این نشست، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح درخواست هایی برای بهبود وضعیت ساختمان این سازمان، امکانات ورزشی و تعاونی مسکن کارکنان و غیره را مطرح کرد که استاندار در هر مورد دستور و راهنمایی لازم را صادر کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

این روزها در آستانه ایام سوگواری سالروز رحلت جانسوز پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام جعفر صادق(ع) و شهادت امام رضا(ع)، کاروان های پیاده از نقاط مختلف خراسان شمالی به سوی مشهدالرضا(ع) روانه شده اند و زن و مرد و پیر و جوان و خردسال، به عشق زیارت حرم مطهر امام مهربانی ها عاشقانه در حرکت هستند.روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی گزارش داد:کاروان های پیاده به مقصد حرم حضرت ثامن الحجج(ع) از مسیرهای مختلف شهری و روستایی خراسان شمالی به همت فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان، رهسپار جاده ها شده اند.
شور دلدادگی، شهر و روستا نمی شناسد و "مسافت" کمترین موضوع مورد توجه است. کاروان ها با شور جوانی و نوجوانی زائرانش از هر سو و منطقه ای بندهای دل را محکم کرده اند و قدم در راه نهادند.
مسجد، مبدأ است و حرم، مقصد. راه، راهِ مشهد است و دیدار ِامام شهید، هنوز و همچنان پرچم های "یا حسین(ع)" و شور کربلایی شدن در اهتزاز است و کاروان ها، دسته دسته جاده ها را روستا به روستا و شهر به شهر طی می کند تا دل ها و چشم ها در شوق دیدار امام مهربانی، سر بر آستان حضرت دوست بگذارند و سلام دهند.زائران پیاده از کانون های مساجد خراسان شمالی نیز دل به جاده سپردند تا تابلوها و کیلومترها را پشت سربگذارند و راهی حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) شوند.۱۵۰ تن از بچه مسجدی های روستای قنبرباغی شهرستان تازه تأسیس بام و صفی آباد، به همت کانون فرهنگی هنری مسجد این روستا و مدیر فعال کانون، پای پیاده روستایی و منطقه نیمه کویری را به نیت زیارت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) ترک کرده اند.به گفته «مصیب خانی»، مدیر کانون شهدای قنبرباغی، این سفر پنج روزه برنامه ریزی شده و مقصد و هدف عزاداری ایام پایان صفر در حرم امام رضا(ع) و زیارت آن امام همام است.
همچنین «زهرا زرین فر»، مدیر کانون فرهنگی هنری «عاشقان ولایت» کوشکی ترکمن نیز از راهی شدن جوانان این کانون همراه کاروان پیاده رضوی هیئت جوانان خبر داد و گفت: این پیاده روی از روستای نجف آغاز شد و تا حرم مطهر رضوی ادامه خواهد داشت.
«رسول متین» مدیر کانون فرهنگ هننری مسجد امام رضا(ع) گرمه هم با بیان این که هرساله ثبتنام برای پیاده روی به مشهد مقدس در این مسجد داریم و کاروان راهی می شود، افزود: امسال نیز افراد مختلفی از شهرستان های گرمه، جاجرم و بعضاً از استان همجوار سمنان، شهر نردین و حسین آباد ثبت نام و شرکت کردند.وی این کاروان پیاده را شامل ۴۰ تن از فعالان و جوانان اعلام کرد.برپایی موکب های پذیرایی از زائران و کاروان های پیاده رضوی به همت بچه های مسجد نیز در مسیر پیاده روی و جاده های منتهی به مشهد مقدس نیز برپا شده است که می توان به فعالیت بچه های مسجد انقلاب بجنورد در پارک باباامان بجنورد، شهرستان های گرمه، فاروج، شیروان، مانه و سملقان اشاره کرد.برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «جوانمرد» جلد یکم، «در امتداد ظهور» و نیز مسابقه عکاسی «همسفر اربعینی ام» علاوه بر اسکان و پذیرایی موکب های اهالی مسجد، از سوی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در ایام عزاداری پایان ماه صفر مدنظر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی در همین خصوص از آمادگی این اداره کل برای سفرهای ایمن جادهای زائران حرم رضوی در ایام پایانی صفر و خدمات رسانی به این زائران خبر داد.«محمد مشتری» گفت: تسطیح شانه جاده ها، مناسب سازی محل تردد زائران، جانمایی موکب های خدمات رسانی به زائران، نصب علایم عمودی و بنرها، توزیع جلیقه شبرنگ برای زائران، تکمیل خط کشی ها و رفع ریزش برداری و موانع حاشیه راه ها از جمله اقداماتی است که برای ایمن سازی جاده ها از ابتدای حوزه استحفاظی شهرستان گرمه تا انتهای حوزه استحفاظی شهرستان فاروج به طول ۲۵۰ کیلومتر انجام شده است.
وی افزود: همچنین گشت های راهداری طی این ایام در دو نوبت در محورهای مواصلاتی خراسان شمالی به زائران حرم رضوی خدمات رسانی می کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

خراسان شمالی یکی از استان هایی است که کشاورزان آن طی چند سال اخیر به شدت تحت تاثیر خشکسالی و کاهش شدید بارندگی قرار گرفته و بر اثر خشکسالی خسارت های فراوانی نیز به آن ها وارد شده است، به طوری که بسیاری از دیم زارهای گندم و جو به طور کامل از بین رفته اند و حتی یک دانه محصول هم عاید برخی کشاورزان نشده است. در سال زراعی گذشته متاسفانه شاهد بروز سیلاب های شدیدی در مناطق مختلف خراسان شمالی بوده ایم که بیشترین خسارت ها نیز به بخش کشاورزی این استان وارد شده است.
دکتر «تشکری» مدیر بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا گفت: بروز سیلاب های متعدد در سال زراعی گذشته موجب شد تا هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی (مزارع، باغ ها، قنوات، ابنیه و غیره) این استان وارد شود.وی با بیان این که سیلاب در سال زراعی گذشته به بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خسارت وارد کرده است، افزود: سیل در برهه های زمانی مختلفی اتفاق افتاده که در یک برهه ای مزارع گندم و جو و در یک برهه ای نیز صیفی جاتی همچون گوجه فرنگی و غیره را از بین برده است.وی با طرح این سوال که چرا بخش کشاورزی در این استان بیشتر از دیگر حوزه ها تحت تاثیر قرار می گیرد و بیشتر خسارت ها مربوط به این حوزه است؟ اظهار کرد: خراسان شمالی از لحاظ توپوگرافی، منطقه ای کوهستانی است و زمانی که آب از بالا دست جاری می شود وارد مزارع کشاورزی می شود.
وی توضیح داد: از سوی دیگر به علت خاک ورزی های نامناسب، فقر پوشش گیاهی و غیره، آب در داخل خاک جذب نمی شود و زمینه جاری شدن آب باران نیز فراهم می شود.«تشکری» ادامه داد: علاوه بر آن بسیاری از اراضی کشاورزی این استان در حاشیه رودخانه ها برای استفاده از آب رودخانه ها ایجاد شده اند که متاسفانه مسیری برای خروج سیلاب در نظر گرفته نشده است و در نتیجه سیلاب وارد زمین کشاورزی می شود و محصولات را از بین می برد.وی خاطرنشان کرد: بسیاری از پل ها و آب بندها در این استان در مسیر عبور سیلاب قرار گرفته که نتیجه آن ورود رواناب و سیلاب به داخل مزارع و باغ هاست.این مقام مسئول تاکید کرد: اگر مسیر عبور سیل باز باشد، کشاورزی حفاظتی صورت گیرد و عملیات آبخیزداری در مناطق بالادست انجام شود، سیلابی وارد زمین های کشاورزی نمی شود.وی خاطرنشان کرد: متاسفانه با جاری شدن هر سیلابی، مواد آلی خاک شسته می شود و دیگر آبی در زمین جذب نمی شود.مدیر بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: کشاورزی حفاظتی و نیمه حفاظتی در این استان در سطح ۶۰ هزار هکتار انجام می شود اما باید در مناطق بالادستی آن عملیات مدیریت مرتع، جلوگیری از چرای دام و عملیات آبخیزداری انجام شود.«تشکری» با بیان که باید با مدیریت های انجام شده از آب های جاری نهایت استفاده را برد، تصریح کرد: طبق پیشبینی هواشناسی در پاییز امسال نیز شاهد جاری شدن سیلاب در این استان خواهیم بود و هشدارهای لازم نیز در این خصوص به کشاورزان داده شده است.«غلامرضا شفیق»، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی نیز بیان کرد: سیلاب و سرمازدگی از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال، هزار و ۲۷۹ میلیارد و ۹۲۷ میلیون تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.
وی افزود: خسارت وارده در بخش کشاورزی استان شامل بخش های زراعی، باغی، دامی، آبزیان، تاسیسات و ماشین آلات کشاورزی بودهاند.«شفیق» ادامه داد: طی دو هفته گذشته از شهریور امسال نیز متاثر از سیلاب اتفاق افتاده در استان دوباره ۴۲۳ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان وارد شد.وی گفت: از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال هم چنین متاثر از سیلاب های رخ داده ۲۲۸ میلیارد و ۷۴۸ میلیون تومان خسارت به بخش تاسیسات زیربنایی استان وارد شد.این مقام مسئول هم چنین افزود: طی مدت یاد شده هم چنین متاثر از سیلاب های اتفاق افتاده ۲۲۴ واحد مسکونی شهری و روستایی و ۳۳ دستگاه خودرو در استان متحمل آسیب شدند.وی با ابراز نگرانی از وضعیت تغییر اقلیم، تداوم خشکسالیهای سالانه و فقر پوشش گیاهی اتفاق افتاده در مراتع، بر اهمیت و لزوم اجرای عملیات آبخیزداری در استان تاکید کرد.
«شفیق» گفت: در بالادست شهر بجنورد ۱۱ مسیل وجود دارد که باید عملیات آبخیزداری در این محدوده حتماً اجرایی شود.وی تصریح کرد: انجام ساماندهی و اصلاح ۱۱ مسیل بالادست شهر بجنورد نیازمند تامین هزار میلیارد تومان اعتبار است که این مسئله به وزارت کشور با انجام نامه نگاریها، اطلاع داده شده است تا اعتبار لازم بابت انجام ساماندهی این مسیلها به استان اختصاص داده شود.حسین فردی، معاون آبخیزداری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی نیز از وجود ۴۰۰ هزار هکتار پروژه ناتمام آبخیزداری در این استان خبر داد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

روشنایی تونل باباامان
روشنایی داخل تونل باباامان به خصوص از سمت شیروان به بجنورد باید بسیار بیشتر شود تا از بروز حوادث رانندگی احتمالی جلوگیری کند.
ایمن سازی دوربرگردان
دوربرگردان مسیر بجنورد به سمت جاده بیدک باید ایمنسازی شود. هنگامی که خودروها از دوربرگردان به سمت جاده بیدک می روند باید با احتیاط بسیار زیاد رانندگی کنند چرا که سرعت بسیاری از خودروهایی که از سمت راهدارخانه به بجنورد می روند زیاد است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

روزنامه خراسان در شماره 10324 که 21 اسفند 1363 به چاپ رسید، در مطلبی در صفحه 4 از پرداخت 61551 فقره وام به روستاییان و اعضای شرکت های تعاونی روستایی بجنورد خبر داده است. در این مطلب می خوانیم: «بمنظور اجرای سیاست دولت اسلامی در گسترش امر کشاورزی، از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون بیش از 2 میلیارد و 313 میلیون ریال طی 61 هزار و 551 فقره به روستائیان و اعضای شرکت های تعاونی روستایی بجنورد وام پرداخت شده است. مسئول سازمان تعاون روستائی بجنورد ضمن اعلام این مطالب گفت: طی این مدت علاوه بر توزیع 186 دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی، بیش از 36 میلیون و 637 هزار کیلو بذر و کود شیمیایی و 95 میلیون و 653 هزار و 610 لیتر مواد سوختی بین کشاورزان و روستائیان این شهرستان توزیع شده است.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

برپایی نمایشگاه آثار راه یافته به بخش نمایشگاهی سوگواره ملی، هنری عاشورا
نمایشگاه آثار راه یافته به بخش نمایشگاهی نخستین سوگواره ملی، هنری عاشورا در بخش های عکس، کتیبه و لباس در نگارخانه بجنورد برپاشده است. این نمایشگاه روز گذشته با اجرای مجلس «عباس بن علی(ع)» با هنرنمایی «ا... یار سلیمانی»، تعزیه خوان بجنوردی و با حضور جمعی از مسئولان گشایش یافت.
۴۸ اثر در بخش تک عکس و ۹ مجموعه عکس، ۱۵ کتیبه و ۳۰ اثر در قالب طراحی لباس با موتیف ها و نمادهای عاشورا و خراسان شمالی در زمره آثاری است که در قاب نگارخانه بجنورد برای تماشای علاقه مندان نشسته است.این نمایشگاه تا بیست و یکم شهریور در نوبت عصر از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برای علاقه مندان دایر خواهد بود.
بازگشت ۳۷۵۶ زائر اربعین حسینی به استان با اتوبوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی از بازگشت ۳ هزار و ۷۵۶ زائر اربعین حسینی از مرز مهران با ۱۲۵ دستگاه اتوبوس به استان خبر داد.به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، «محمد مشتری» گفت: این تعداد زائر با مدیریت و هماهنگی تیم اعزامی این اداره کل در پایانه برکت مرز مهران، از دوم تا ۱۷ شهریور به شهرستان های مختلف استان بازگشته اند.
وی افزود: طرح اربعین از ۲۷ مرداد آغاز شد و تا ۲۰ شهریور ادامه دارد و تیم اعزامی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای تا پایان اجرای این طرح، برای راهنمایی زائران در مرز حضور دارند. وی تصریح کرد: ناوگان مورد نیاز برای بازگشت زائران اربعین حسینی استان در پایانه برکت مرز مهران فراهم و تمام تلاش ما این است که زائران بدون معطلی و با حفظ موارد ایمنی به استان بازگردند.
نمایشگاه پاییزه در بجنورد از ۲ مهر برپا می شود
رئیس اتاق اصناف مرکز استان گفت: اتاق اصناف مرکز استان با توجه به مصوبات تنظیم بازار خراسان شمالی در خصوص ضرورت برگزاری نمایشگاه پاییزه به برگزاری این نمایشگاه از ۲ تا ۸ مهر امسال در محل نمایشگاه بین المللی تخته ارکان طبق دستوالعمل و آیین نامه اجرایی اقدام می کند. «امیدوار» افزود: در این نمایشگاه اولویت ثبت نام با واحدهای صنفی و تولید کنندگان دارای پروانه کسب بومی استان است. وی تاکید کرد: عرضه اجناس باکیفیت و دارای قیمت مناسب سر لوحه برپایی این نمایشگاه است. وی همچنین از تشدید بازرسی واحدهای صنفی با توجه به ایام بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: این تشدید نظارتها هم اکنون در حال انجام است و تا پایان مهر ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت و این نظارت ها بیشتر شامل نظارت بر کالاهای اساسی،کیف و کفش، پوشاک و لوازم تحریر است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی گفت: ۳ هزار و ۲۳۵ واحد مسکونی در دولت سیزدهم برای مددجویان زیر پوشش این نهاد در استان احداث شد.مجید الهی راد اظهار کرد: برای ساخت این تعداد مسکن ۵۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال شامل تسهیلات بانکی، کمک بلاعوض امداد، آورده مددجو، کمک خیران و بستگان هزینه شده است.وی افزود: از مجموع این تعداد واحد مسکونی ۲۰۹ واحد با هزینه ۲۰۹ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ ساخته شد.مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی بیان کرد: همچنین هزار و ۳۷۵ واحد مسکونی با هزینه کرد ۲ هزار و ۶۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در سال ۱۴۰۱ برای نیازمندان ساخته و تحویل داده شد.
الهی راد تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز هزار و ۶۵۱ واحد مسکن با اعتبار ۳ هزار و ۳۰۲ میلیارد ریال احداث شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمد لطفی سنو- برخی اندیشمندان معتقدند انسان در فطرتش حرکت آرمان شهری دارد یعنی همیشه به دنبال بهتر شدن وضعیت فعلی است. در باورهای مذهبی تشیع با این حقیقت رو به رو هستیم که انسان با رفتن به محضر امام معصوم در حالی که در ناخودآگاه خویش از وضع موجود ناراضی است به زیارت کسی می رود که حلّال مشکلات است و قرار است او را به وضعی بهتر رهنمون و آرامش درونی و بیرونی او را تامین کند. یقیناً زیارت حضرت سید الشهدا(ع) در اربعین نیز از این معنا مستثنی نیست با این امتیاز که امام حسن عسکری(ع) از آن به عنوان یکی از پنج علامت مؤمن یاد کردهاند.ما به اثرات معنوی بزرگ و نورانی هر اقدامی در جهت اعتلای کلمه ولایت و بزرگداشت خاندان عصمت و طهارت(ع) معتقدیم اما آیا فارغ از این اعتقاد، فقط با طی طریق کردن و پیاده به محضر امام رسیدن و زیارت ظاهری، بدون اقدام عملی و تلاش برای بهتر شدن وضع موجود، می توان شاهد تغییرات درونی و بیرونی در ارتباط ما با خودمان و اجتماع بود؟هر سال با شروع ماه صفر، زمزمه های آمادگی برای سفر به عتبات آغاز می شود و این زمزمه ها در روز اربعین با فریادهای «لبیک یا حسین(ع)» به اوج می رسد اما نکته مهم و قابل تامل این جاست که یقیناً این لبیک گفتن، باید جلوه تام و تمامی در زندگی و منش ما پیدا کند. اگر بخواهیم به آن چه به طور خاص به زیارت اربعین با شیوه مرسوم مترتب است اشاره کنیم باید مفاهیم سترگ و ارزشمندی را از نظر بگذرانیم؛ معنویت خواهی، تمایل به دینداری، برابری و برادری، یکدستی، همراهی و همدلی، ظلم ستیزی، انسان سازی، طاغوت ستیزی و امثال این ها که همگی می توانند از جلوه های امیدآفرینی باشند.پس برای دستیابی به امید و روشن شدن فضاهای تاریک ذهن و قلب لازم است پس از بازگشت به وطن نیز برای رسیدن به حقیقت این مفاهیم بزرگ از طی طریق و گام برداشتن به سوی مقصود باز نمانیم. در حقیقت باید این پیاده روی در تمام روزهای زندگی ادامه داشته باشد، با همان کیفیت، یعنی با همان مواسات، ایثار، حرکت و تلاش در تمام زاویه ها و پستی و بلندی های روزگار؛ در معاملات، رفتار با خانواده، برخورد با همسایگان، رفتار با ارباب رجوع در محل کار، یکرنگی و صداقت با همکاران و دوستان، کمک به همنوعان، ایثار جان و مال برای ضعیفان و هزاران مثال دیگر که به جرات می توان گفت همگی از حقوق بندگان خدا برعهده یکدیگر و از توصیه های جدی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برای دستیابی به سعادت اخروی و دنیوی است.با توجه به فقره ای از زیارت اربعین به اهمیت آن چه بیان شد بیشتر پی می بریم، آن جا که امام صادق (ع) فرمودند: «بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَیْرَةِ الضَّلَالَةِ»؛ «خون پاک – امام حسین (ع) - در این راه ریخته شد تا بندگانت را از جهالت و گمراهی نجات دهد...»؛ به عبارت دیگر شاید بتوان گفت تلاش های ما برای رسیدن به وضع مطلوب پس از بازگشت از پیاده روی اربعین حرکتی مثبت و انسان ساز در جهت هدر نشدن خون و زحمات سید الشهدا (ع) و خاندان محترم ایشان خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.