صفحات این شماره

تعداد بازدید : 9
راه یافتگان به مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه گویی معرفی شدند

«فرهاد آقا بیگی»گفت: در بخش ملی گروه نوجوانان، «ریحانه وحدانی حصار» با قصه «ببین و نپرس» از بجنورد، «شاهرخ پهلوان» با قصه «قصه فروشی» از بجنورد، «مهدیه زارعی» با قصه «ماعوله ماعوله» از بجنورد، «سحرناز مرادی» با قصه «زرباف» از بجنورد، «زهرا لنگری» با قصه «پادشاهی که کاه می خورد» از بجنورد، «یاسمن مغروری» با قصه «گنج و مار» از بجنورد، «ریحانه رجبی» با قصه «لباس جدید پادشاه» از بجنورد، «فاطمه نوروزی» با قصه «کشاورز و خروس» از شیروان، «صدیقه سوادپور» با قصه «دردانه خانم و جیرجیرک» از شیروان، «مهدی قربانی» با قصه «شیری که علف می خورد» از اسفراین، «مهدیه کلاته عربی» با قصه «خانه پرسروصدا» از اسفراین، «نرگس رضایی» با قصه «فنجان کوچولو» از گرمه، «نازنین کیمیایی» با قصه «کوزه ای پر از سکه های طلا» از فاروج، «نازنین زهرا شرفیابی» با قصه «گل خنده، گل غم» از صفی آباد و «ثریا آزمون» با قصه «یخی که عاشق خورشید شد» از صفی آباد به مرحله استانی راه یافتند.
وی اضافه کرد: در بخش آیینی سنتی نوجوانان نیز «فاطمه حصاری» با قصه «سهراب و گردآفرید» از بجنورد، «ستایش آگاهی» با قصه «کیومرث» از بجنورد، «فاطمه رمضانی» با قصه «نقل گردآفرید» از بجنورد و «محیا فیاضی» با قصه «زال و سیمرغ» از شیروان به مرحله استانی جشنواره قصه گویی راه پیدا کردند.
«آقابیگی» ادامه داد: در بخش آیینی سنتی زنان و مردان، «سمیه بهرامی» با قصه «رستم زاد» از بجنورد موفق به راهیابی به مرحله استانی شد.
وی اسامی راه یافتگان در بخش ملی زنان و مردان را «نرجس حسینی» با قصه «ماه پیشونی» از صفی آباد، «الهه مقصودی» با قصه «پند پیر» از بجنورد، «حیدر قدرتی» با قصه «اوسا ممد» از بجنورد، «فاطمه نودهی» با قصه «پرنده شهر حلبی» از بجنورد، «مریم کوهستانی» با قصه «تولد» از بجنورد، «فاطمه عطاءالهی" با قصه «بالاپرونی های ننه قمر» از بجنورد، «مریم رضایی» با قصه «آسمان چه رنگه؟» از بجنورد، «کلثومه محمدی» با قصه «آواز بی موقع» از بجنورد، «افسانه رحمانی فضلی» با قصه «ریزه میزه و زن جادوگر» از شیروان، «علی نادری بوانلو» با قصه «فقط بگو هیچ» از شیروان، «نرگس غلامی» با قصه «شیر کتابخانه» از شیروان، «ساره کوهی» با قصه «کچل و مچل، رجب و وجب» از اسفراین و «زهرا عابدی» با قصه «هیس هیس» از اسفراین اعلام کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در بخش قصه گویی ملی مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها، «احمد کریمی» با قصه «پلنگ و گربه دایی» از غلامان، «زبیده نصرتی» با قصه «سنگ صبور» از اسفراین، «رقیه نوروزی پور» با قصه «مرد و نامرد» از اسفراین، «محمد محذور» با قصه «بچه راه» از راز و در بخش زبان اشاره، «فاطمه قالیباف» با قصه «پیرمرد و پارسا» از بجنورد، «مریم ایمانی» با قصه «شیر و خرگوش» از بجنورد موفق به راهیابی به مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 9
ضرورت به روز رسانی تجهیزات اورژانس استان

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، دکتر «محمدرضا حسین نژاد» به حوادث اخیر کشور اشاره کرد و افزود: نیروهای اورژانس با وجود بی مهری های اغتشاشگران و تخریب آمبولانس ها باز هم با دل و جان در راه خدمت رسانی به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
در ادامه این دیدار، دکتر میعادفر رئیس اورژانس کشور با تاکید بر این که وظیفه و رسالت ما ارائه خدمات به تمامی اقشار جامعه، فارغ از هر نوع قومیت و نژاد است، اظهارکرد: یکی از اهداف اصلی ما برای امسال، ارتقای زیرساخت های اورژانس و افزایش نیروی انسانی در بخش اورژانس استان هاست.وی توسعه اورژانس موتوری را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: سه دستگاه موتور اورژانس به خراسان شمالی اهدا شد زیرا با توجه به این که در ۶۰ درصد ماموریت ها به انتقال بیمار به بیمارستان نیاز نیست با راه اندازی اورژانس موتوری، خدمات رسانی سریع تر انجام می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 20
پروژه بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان، چشم انتظار تخصیص اعتبار مصوب سفر رئیس جمهور

از نزدیکی های آرمادلو تا روستای چمن بید، جاده چهاربانده است و پس از طی کردن چند صد متر جاده دوطرفه، جاده تا سه راهی جوزک، سه طرفه می شود؛ یک لاین یک طرفه و لاین دیگر دوطرفه! احتمالاً اخبار وقوع حوادث در این محدوده را هم طی سال های گذشته مطالعه کرده باشید. از این جا و پس از عبور از سه راهی درکش و سه راهی بسیار خطرناک شهر قاضی تا نزدیکی روستای کشانک، جاده دوطرفه می شود؛ مسیری بسیار دلهره آور به خصوص در تاریکی شب که هر نوع سبقتی می تواند مساویِ بازی با جان راننده باشد. این جاست که به جاده چهاربانده وارد می شوید و روستاهای کشانک و مهمانک را با آرامش خاطر پشت سر می گذارید و به شهر آشخانه و سرعت گیرهای فراوانش می رسید! از آن جا به سمت بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی هم جاده چهاربانده است، به خصوص حالا که مسیر حاشیه جاده بدرانلو هم یک طرفه، بزرگراه و ایمن شده است. از روستای تاتار تا بجنورد، فقط محدوده اندکی از جاده مجاور روستای خندقلو، تا بهسازی مسیر نشست کرده، به شکل موقت دوطرفه و البته جداسازی شده است.
وقتی در گردنه امین ا... حرکت می کنید سال های گذشته را به خاطر بیاورید که در فصل های پاییز و زمستان، چگونه در روزهای بارندگی، برفی و مه آلود، باید با دغدغه و دلهره این شیب تند را سپری می کردید و حالا با چهاربانده شدن این مسیر، چقدر آرامش دارید.
در سال های اخیر، توجه دولت به پروژه بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان، بسیار بیشتر و همین موضوع باعث چهاربانده شدن بخش های قابل توجهی از آن شده است. با این حال، همان گونه که مرور شد، هنوز قطعات مهمی از این پروژه تکمیل نشده و باقی مانده است؛ پروژه ای که وعده داده شده بود در پایان دولت قبل به پایان برسد اما این وعده، به سرانجام نرسید. حالا دولت سیزدهم، به این پروژه مهم، توجه ویژه ای و برای تکمیل آن، اعتبار قابل توجهی هم مصوب کرده است.
از یاد نبریم محور فاروج- شیروان- بجنورد- آشخانه- جنگل گلستان، نقطه اتصال خراسان رضوی با استان گلستان است و آن گونه که اعلام شده، سالانه حدود ۲۰ میلیون مسافر در این مسیر رفت و آمد می کنند، جاده ای که به جز تردد اهالی استان خراسان شمالی، شاهد مسافرت شمار انبوهی از مشتاقان زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) در مشهد مقدس و همچنین مسافران شمال کشور است.
در ادامه، بخشی از اظهارات مسئولان مختلف طی حدود ۷ ماه اخیر درباره پروژه بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان را از نظر می گذرانیم.
استاندار خراسان شمالی، بیست و سوم اسفند سال گذشته در جلسه ویدئو کنفرانس وزیر کشور با استانداران سراسر کشور، خواستار تخصیص صد درصدی اعتبارات باقی مانده پروژه بزرگراه بجنورد به جنگل گلستان شده و گفته بود: بزرگراه ارتباطی بجنورد به جنگل گلستان از محورهای ارتباطی استان است که سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون زائر و مسافر از این مسیر تردد دارند. دکتر «محمدرضا حسین نژاد»، تکمیل بزرگراه بجنورد به جنگل گلستان را موجب کاهش تصادفات جاده ای دانسته و خواستار نگاه ویژه دولت برای پرداخت اعتبارات باقی مانده با تخصیص صد درصدی شده بود.
دوم تیر امسال، «رستم قاسمی» وزیر راه و شهرسازی که در آیین افتتاح ۱۱۵ میلیارد تومان پروژه احداث شده راه و شهرسازی در این استان سخن می گفت، تاکید کرده بود: اولین اقدام در خراسان شمالی، توجه به راه هاست.
«قاسم قاسمی» مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی هم در این آیین، اعتبار در نظر گرفته شده برای یک پروژه بسیار مهم در استان را مورد اشاره قرار داده بود، آن جا اعلام کرده بود: برای احداث و تکمیل باند محور بجنورد به جنگل گلستان در سفر ریاست جمهوری ٨۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
عصر دوم تیر هم، استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای اداری با حضور رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، در بخشی از اظهاراتش، احداث و تکمیل باند دوم محور گلستان به بجنورد را یکی از مهم ترین مطالبات مردم استان بیان کرده بود.
مقام عالی دولت در خراسان شمالی، پنجم شهریور امسال نیز در بخشی از صحبت هایش در یک برنامه تلویزیونی خاطرنشان کرده بود: در سفر رئیس جمهور، اولویت اختصاص اعتبارات به راه های روستایی و سپس پروژه ملی محور بجنورد به جنگل گلستان داده شد.
نزدیک به ۳ ماه بعد از سفر هیئت دولت، در بیست و نهم شهریور امسال، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی در بازدید از محور بجنورد به جنگل گلستان گفته بود: با توجه به پیش رو بودن فصل سرما و حساسیت پروژه محور بجنورد- جنگل گلستان، طی دو ماه آینده باید برای ۱۰ کیلومتر از طول مسیر اجرای پروژه، آسفالت آن به اتمام برسد. «مهدی رشیدی» با بیان این که محور بجنورد به جنگل گلستان یکی از پرترددترین محورهای مواصلاتی خراسان شمالی است، افزوده بود: این محور یکی از مهمترین محورهای استان است که همه ساله میلیونها مسافر و زائر از آن عبور میکنند لذا اتمام پروژه آسفالت آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
اما، مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه شمال شرق کشور هم در همین روز در حاشیه بازدید از طرح های راه سازی خراسان شمالی به نکات قابل تاملی درباره این پروژه بسیار مهم خراسان شمالی اشاره کرده، آن جا که گفته بود: پیمانکاران پروژه راه سازی بجنورد- جنگل گلستان ۱۵۰ میلیارد تومان مطالبه دارند که این رقم از سالهای گذشته انباشت شده است. «مهدی نظریان» اظهارکرده بود: در سفر دولت به این استان مصوب شد که بخشی از مطالبات پیمانکاران در قالب تهاتر زمین پرداخت شود و با توجه به این که تجربه ای برای این روش از تهاتر تاکنون وجود نداشته، تحقق مصوبه محل تردید است. به گفته وی، محور چهار خطه بجنورد - جنگل گلستان حدود ۶۰۰ کیلومتر طول دارد که ۲۷۲ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی راه و شهرسازی خراسان شمالی قرار دارد و تاکنون بخش زیادی از این محور چهار خطه شده و زیر بار ترافیک رفته و کمتر از ۴۵ کیلومتر آن در این استان باقی مانده است. این مسئول هم این نکته را یادآور شده بود که در سفر دولت به استان در تیر امسال۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه راه سازی اختصاص یافت؛ اما در ادامه متذکر شده که تکمیل پروژه بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان، دست کم هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. در صحبت های مهم «نظریان»، به نکته دیگری اشاره شده، جایی که اعلام کرده بود: تنها ۴۰ میلیارد تومان از سهمیه اعتبار سفر رئیس جمهور به این طرح تخصیص یافته است و تاخیر در تخصیص اعتبارات موجب می شود تا فشار گرانیها و تورم افزایش یابد. اکنون ۶ ماه از سال گذشته و رقم تخصیص یافته و اندک اعتبارات موجب شده تا زمان از دست برود و فعالیت پیمانکاران تحت الشعاع قرار گیرد.
موانع اجرای پروژه مهم راهسازی خراسان شمالی، بخش دیگر صحبت های مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه شمال شرق کشور را به خود اختصاص داده بود، جایی که تملک زمین را یک مشکل برای اجرای این پروژه راه سازی برشمرده و گفته بود: برای اجرای این پروژه، زمین باید در طول چهار تا پنج کیلومتر از این مسیر تملک شود که نیاز است تا منابع مالی و اعتبارات به موقع تخصیص یابد. در ادامه این صحبت ها، یک موضوع مهم دیگر هم مطرح شده بود: خراسان شمالی تنها استانی است که از منابع توازن منطقه ای حتی یک ریال به اجرای پروژه چهار خطه کردن بجنورد- جنگل گلستان اختصاص نداده است. در سایر استان ها بخشی از منابع توازن منطقه ای برای سرعت دادن به پروژه های مهم اختصاص می یابد اما در خراسان شمالی، ریالی از این منابع به اجرای این پروژه مهم اختصاص داده نشده است.
در همین حال، گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی حاکی است، پروژه چهاربانده شدن محور بجنورد- جنگل گلستان به طول ۱۴۵ کیلومتر است که ۴۶ کیلومتر از آن باقی مانده که به زودی ۱۰ کیلومتر از این محور زیربار ترافیک خواهد رفت.
اظهارات مسئولان مختلف درباره پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان و نکات گوناگون مطرح شده در این باره، این ضرورت را ایجاب می کند که موانع و دست اندازهای مسیر اجرای این پروژه قدیمی، بسیار مهم و کلیدی، هر چه سریع تر مورد بررسی دقیق و پیگیری در سطح مدیران ارشد استان خراسان شمالی و وزارت راه و شهرسازی و به خصوص در هیئت دولت قرار گیرد تا بتوان با رایزنی و سپس تخصیص و جذب سریع و به موقع اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور و حتی جذب اعتبارات جدید، سرانجام پس از سال ها چشم انتظاری، شاهد تکمیل و بهره برداری از این پروژه استراتژیک باشیم و مسافران و رانندگان با آرامش خاطر بیشتری در این محور تردد کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 30
افتتاح پروژه آب رسانی به ۸ روستا

این پروژه به همت بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه خراسان شمالی(ع) و با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است و با اجرای آن و همچنین تکمیل مخزن ۱۵۰ متر مکعبی روستای قراجه و اجرای ۳ ایستگاه پمپاژ با خط انتقال ۱۸ هزار متر، آب رسانی به ۹۷۴ خانوار با بیش از ۳۷۱۸ نفر صورت پذیرفت و ۸ روستا در این منطقه از آب سد شیرین دره بهرمند خواهند شد.
استاندار خراسان شمالی در آیین افتتاح این پروژه گفت: برای حل بحران آب استان، مشارکت و همراهی دستگاه های اجرایی متولی در خراسان شمالی یک امر ضروری است زیرا این موضوع منافع استان را در پی خواهد داشت. دکتر «محمدرضا حسین نژاد» افزود: در حوزه سیاست تامین آب باید شاهد حداقل برداشت از آب های زیر زمینی باشیم و انتقال از آب های سد در اولویت قرار گیرد.
وی به بحران دشت های سایر استان ها اشاره و اضافه کرد: عقب ماندگی های جزئی در حوزه تامین آب شرب استان را با همدلی دستگاه های اجرایی متولی در خراسان شمالی می توان حل کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 6
کارفرمایان، ناشنوایان را حمایت کنند
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ۲ هزار و ۶۲۳ ناشنوا در این استان سکونت دارند که برای برقراری این افراد با دستگاههای اجرایی و اماکن عمومی پر رفت و آمد مترجم رسمی زبان اشاره آموزش داده میشود.
«محسن توحیدی مقدم» در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: از مجموع ناشنوایان دارای پرونده در این اداره کل، هزار و ۵۲۰ نفر مرد و هزار و ۱۰۳ نفر زن هستند.
وی اشتغال را از مهم ترین مشکلات ناشنوایان استان دانست و افزود: از آن جایی که این افراد تمرکز بیشتری نسبت به کار دارند، بازدهی این قشر در برخی از مشاغل از افراد عادی بیشتر است و از کارفرمایان تقاضا می شود که ناشنوایان را حمایت کنند.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ناشنوایان می توانند در مراجعه به دستگاه ها و سازمان ها از کانون ناشنوایان استان درخواست مترجم کنند و این شرایط به خوبی در استان فراهم است.
وی با بیان این که به تمامی سازمان ها فراخوان آموزش زبان اشاره ارسال شده است، افزود: داوطلبان می توانند در این خصوص آموزش لازم را فرا گیرند و به زبان اشاره مسلط شوند که در زمان نیاز با افراد ناشنوا در اداره و دستگاه های مربوط به خود ارتباط برقرار کنند.
«توحیدی مقدم» از صدا و سیمای استان خواست تا طبق ماده ۲۱ قانون که مکلف کرده است حداقل پنج ساعت در هفته برای گروه هدف برنامه را عملیاتی کند اخبار مهم و برخی از برنامه ها برای ناشنوایان با زبان اشاره تولید شود.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی افزود: قانون استخدام سه درصد معلولان در تمام دستگاهها لازم الاجرا بوده و شامل انواع استخدام شرکتی، پیمانی، قراردادی و قطعی است و خوشبختانه با متمرکز شدن استخدامی ها این قانون در استان به خوبی عملیاتی شده است.
وی افزود: مشوق های بیمه ای و مالیاتی برای کارفرمایانی که از جامعه هدف بهزیستی حمایت می کنند در نظر گرفته شده است و صاحبان کارگاه ها و واحدهای تولیدی از این فرصت برای به کارگیری معلولان و ناشنوایان استفاده کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 9
افزایش 40 درصدی تماس با اورژانس اجتماعی
سرپرست معاونت اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ۹ هزار و ۱۷ تماس تلفنی منجر به ماموریت با اورژانس اجتماعی استان در نیمه نخست امسال انجام شد که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد افزایش یافت. «شیدا صباغ پور» در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: کودک آزاری در صدر تماس های اورژانس اجتماعی بهزیستی قرار دارد و همسر آزاری، فرار از خانه و خشونت و مشکلات خانوادگی نیز از دیگر علت های تماس با خط تلفن ۱۲۳ بوده است. به گفته وی، شهروندان این استان، پارسال ۶ هزار و ۷۱۹ تماس تلفنی با خط تلفن ۱۲۳ داشتند. سرپرست معاونت اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی افزود: برنامه های آموزشی و آگاهی بخشی در استان برای اقشار مختلف جامعه به ویژه گروه هدف برگزار و بروشورهایی نیز حاوی مطالب در بخش های آسیب های اجتماعی در بین مردم توزیع می شود.
وی بیان کرد: تماس هایی نیز برای دریافت خدمات مشاوره و روانشناسی حاصل می شود که در بین آن ها مشکلات با افراد خانواده، مرتبط با کودک و نوجوان است.
سرپرست معاونت اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی به طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در مناطق آسیب پذیر استان اشاره ای کرد و افزود: این طرح با هدف کاهش آسیب های اجتماعی در سه محله در بجنورد اجرا می شود. وی اضافه کرد: آسیب های اجتماعی محلات شناسایی و برای رفع آن برنامه ریزی خواهد شد که در اجرای این طرح با سازمان ها و دستگاه های مرتبط از جمله جمعیت هلال احمر، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و سایر ارگان ها هماهنگی هایی نیز برای ارائه خدمت به شهروندان انجام می شود. «صباغ پور» بر رفع آسیب های اجتماعی در محلات کم برخوردار این استان تاکید و اظهارکرد: تسهیل گران در این طرح، انواع آسیب های اجتماعی، شرایط امکانات ورزشی، رفاهی، آموزشی، درمانی و سایر موارد را شناسایی می کنند و به دستگاه مربوط گزارش خواهند داد.
وی گفت: همچنین در این طرح در راستای ایجاد اشتغال با سازمان ها و دستگاه های مرتبط از جمله اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برای ارائه آموزش های مرتبط اقداماتی انجام می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 13
پیگیری برای توسعه مراودات تجاری خراسان شمالی با روسیه

«فخر موحدی» ادامه داد: پیش از این تفاهم نامه بین خراسان شمالی و استان آخال ترکمنستان منعقد شده است که دستگاه ها، شرکت ها و فعالان بخش اقتصادی از این ظرفیت برای ارتباط بیشتر استفاده کنند. وی با اشاره به صادرات ۷۰ میلیون دلاری صادرات استان در پنج ماه امسال گفت: تلاش داریم تا با هم افزایی مدیران و با استفاده از ظرفیت های استان، مروادات تجاری با کشورهای مختلف افزایش یابد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی افزود: در این زمینه، سبد کالاهای صادراتی استان توسعه می یابد و امسال شمش منیزیم تولیدی استان به وسیله بخش خصوصی صادر شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 11
بازگشت رنگ آبی به نقشه کرونایی استان
بر اساس تازه ترین رنگ بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، رنگ آبی به نقشه کرونایی خراسان شمالی بازگشت. بر این اساس، رنگ کرونایی شهرستان شیروان آبی شد، ضمن این که ۷ شهرستان دیگر استان در وضعیت زرد قرار دارند. گفتنی است طی ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز گذشته، با بستری ۳۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا، مجموع آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های خراسان شمالی به ۷۸ نفر رسید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 14
مصوبات سفر رئیس جمهور، پیگیری ویژه نیاز دارد
نویسنده : مهدی سیاح
بیش از 3 ماه از سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به خراسان شمالی می گذرد، سفری که 119 مصوبه برای پیشرفت و توسعه این استان در پی داشت. طی این سفر، پرداخت ۱۲ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات هم مصوب شد. ایجاد زنجیره تولید و صنایع تکمیلی، توسعه مجتمع پتروشیمی، ایجاد بازار دائمی عرضه صنایع دستی، تسریع در اجرای پروژه ریلی مشهد- بجنورد- گرگان، اختصاص اعتبار ویژه برای بخش کشاورزی و تصویب اختصاص 800 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان از جمله مهم ترین تصمیمات دولت برای تسریع روند پیشرفت این استان بوده است.
استاندار خراسان شمالی، چهارم تیر امسال در نشست خبری در پاسخ به این سوال که مصوبات سفر رئیس جمهور چه ضمانت اجرایی دارد، گفته بود: مصوبات این سفر به امضای رئیس سازمان برنامه و بودجه رسیده است و در نتیجه برای آن ردیف بودجه ایجاد می شود و همچنین کمیته پیگیری مصوبات سفر به نتیجه رسیدن این مصوبات را تا اجرایی شدن آن ها پیگیری می کند.
دکتر «حسین نژاد» تصریح کرده بود: تمام مصوبات سفر گام به گام تاریخ شروع و پایان آن مشخص است که پس از نهایی شدن این زمان بندی مصوبات را اعلام خواهیم کرد.اکنون پس از گذشت 3 ماه از این سفر باید پرسید آیا کمیته پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور تشکیل شده و چند جلسه برگزار کرده است و زمان بندی برگزاری جلسات این کمیته چگونه است؟ تاریخ شروع و پایان چند مصوبه اعلام شده است و اکنون شاهد پیشرفت چند درصدی مصوبات این سفر مهم هستیم؟ این ها سوالاتی است که نیاز است از سوی مسئولان مربوط پاسخ داده شود تا مردم در جریان فعالیت های صورت گرفته پس از سفر قرار گیرند. این که به عنوان نمونه اعلام شده است که فقط 40 میلیارد از 800 میلیارد تومان اعتبار مصوب پروژه بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان تخصیص داده شده است در حالی که عملیات عمرانی در ماه های بارندگی چندان امکان پذیر نیست، نکته ای است که در جلسات کمیته پیگیری مصوبات سفر می تواند مورد بررسی قرار گیرد. تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به پیگیری ویژه نیاز دارد و از مسئولان ارشد استان انتظار می رود، ضمن تسریع در پیگیری های مرتبط با این مصوبات، اقدامات انجام شده در این زمینه را اطلاع رسانی دقیق کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.