رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی اعلام کرد:
تعداد بازدید : 9
دستاوردهای سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان
اعتبارات پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان طی سال مالی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تخصیص مییابد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی مصوبات سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان را تشریح کرد. «مرتضی بهزادفر» در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: تخصیص اعتبارات محور بجنورد به جنگل گلستان، راه آهن جوین اسفراین و طرح های آب رسانی از جمله مهم ترین مصوبات و دستاوردهای سفر دکتر «داود منظور» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان بوده است. وی افزود: یکی از مه مترین موضوعات مطرح شده در سفر، ادامه حمایت سازمان از تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان بوده است که اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. وی ادامه داد: این پروژه قرار است تا پایان تابستان سال آینده تکمیل شود که به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و اعتبارات آن طی سال مالی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تخصیص مییابد. «بهزادفر» همچنین بیان کرد: آغاز عملیات اجرایی آب رسانی از چاه های پلنگ دره یکی دیگر از اتفاقات رخ داده بود و برای این که به بهره برداری برسد باید هفت حلقه چاه وارد مدار شده و نگرانی های کمی و کیفی آن برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: بدین منظور، ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا آب وارد مدار و شبکه توزیع شود که اعتبارات آن در دو مرحله طی امسال و سال آینده با مساعدت سازمان برنامه و بودجه تامین خواهد شد. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی به پروژه آب رسانی از سرانی نیز اشاره کرد و گفت: این طرح، ۵۰۰ میلیارد تومان از محل سفر ریاست جمهوری اعتبار دارد و مجوز ماده ۲۳ آن نیز با همکاری همه اجزای استان، مدتی قبل اخذ شد. در این سفر قرار شد دستور تخصیص اعتبار آن هرچه سریع تر و طی سال مالی جاری داده شود تا عملیات حفر و تجهیز ۱۰ حلقه چاه و احداث ۳۰ کیلومتر خط انتقال آغاز شود.
به گفته وی، اعتبار تکمیل راه های روستایی استان که مصوبه سفر ریاست جمهوری را دارد نیز از جمله مصوبات این سفر بود که ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار دارد تا ۶۰ کیلومتر از ۱۲۰ کیلومتر راه باقی مانده از مصوبات سفر، احداث شود. «بهزادفر» به اعتبارات برای تکمیل فضاهای درمانی استان نیز اشاره کرد و افزود: دو پروژه مهم در این حوزه وجود دارد که یکی بیمارستان پورسینا در شهر آشخانه و دیگری بیمارستان شهرستان راز و جرگلان است. وی بیان کرد: برای تبدیل بیمارستان پورسینا از ۳۲ به ۶۴ تخت، حدود ۴۰ میلیارد تومان و همچنین ۸۰ میلیارد تومان برای تکمیل فاز نخست بیمارستان راز و جرگلان اعتبار لازم است که قرار شد مساعدت شود تا طی سال مالی امسال تخصیص یابد. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی از پیگیری ها برای پروژه راه آهن مشهد - بجنورد و جوین - اسفراین طی این سفر نیز خبر داد و گفت: درخواست دادیم که برای پروژه ریلی مشهد – بجنورد - گرگان از فاینانس چینی استفاده شود که قرار شد بررسی و سپس توسط سازمان برنامه اعلام نظر شود. وی ادامه داد: از آن جایی که خراسان شمالی به خط ریلی کشور متصل نیست، در خصوص راه آهن آنتنی جوین به اسفراین نیز مذاکره کردیم و قرار شد اعتبارات آن با سرعت بیشتری تخصیص یابد. «بهزادفر» افزود: راه آهن جوین - اسفراین دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که جزو پروژه های ناتمام استان محسوب می شود و از آن جایی که دولت، نهضتی برای اتمام پروژه های ناتمام ایجاد کرده است، تلاش داریم تا تخصیص خوبی برای این پروژه اخذ کنیم تا عملیات آن سرعت گیرد. وی به کمبود پرواز در تنها فرودگاه استان نیز اشاره و اعلام کرد: در خصوص تعداد بسیار کم پروازهای فرودگاه بین المللی بجنورد نیز پیگیری هایی انجام دادیم و دکتر «منظور» قول داد که با وزیر راه و شهرسازی برای توجه ویژه به فرودگاه بجنورد مذاکراتی داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی گفت: یکی از اتفاقات جدید در سازمان برنامه و بودجه، نشست با استانداران و نمایندگان هر استان در محل سازمان است که تاکنون بی سابقه بوده و طی هفته های آینده این دیدار برای استان ما نیز فراهم خواهد شد که در آن جا به صورت جزئی تر در خصوص مشکلات استان مذاکره و پیگیری می شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار:
تعداد بازدید : 6
دستگاه ها با فوریت برای جذب تسهیلات اشتغال زایی پیگیری کنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی در جلسه کارگروه اشتغال استان گفت: دستگاههای اجرایی متولی طبق دستوالعمل های کشوری در حوزه نظارت بر هزینه و بخش اجرای تسهیلات اشتغالزایی جدیت داشته باشند. «ناصر فخر موحدی» با بیان این که در مصوبات سفر ریاست جمهوری برای ۸۸۰ پروژه به میزان ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات پیش بینی شده بود، اظهارکرد: تاکنون برخی از دستگاه ها بخشی از تعهدات خود را انجام داده اند و باید دیگر دستگاه ها نیز با سرعت این موضوع را پیگیری کنند. وی افزود: سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری در پروژه های استان پیگیری شود که این امر نیازمند یک کار مشترک و پیگیری مجدانه برای رسیدن به یک جمع بندی است. وی با اشاره به گزارش دریافتی از دفتر ریاست جمهوری در خصوص طرح های سرمایه گذاری در حال اجرا و به بهره برداری رسیده در استان، بیان کرد: خراسانشمالی در زمینه طرح های معرفی شده در کشور رتبه ۱۷ را از لحاظ تعداد دارد، اما زمان به نتیجه رسیدن طرح ها رتبه استان کاهشی است که به توجه بیشتر نیاز دارد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: در کارگروه تسهیل و رفع موانع به مشکلات سرمایه گذاران با جدیت رسیدگی می شود اما همیشه مشکلات طرح ها تسهیلات نیست. «فخر موحدی» افزود: رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاران برای به نتیجه رسیدن طرح ها، نیازمند همراهی و همدلی دستگاه هاست.
وی اظهارکرد: تمام دستگاه های اجرایی برای طرح های در دست اقدام کمک کنند تا طرح های سرمایه گذاری پیش بینی شده به نتیجه برسد تا بیشترین ظرفیت سرمایه گذاری برای استان ایجاد شود. وی گفت: دستگاه ها با فوریت برای بررسی و جذب منابع و تسهیلات اشتغال زایی پیگیری و اقدامات لازم را انجام دهند. وی با بیان این که دستگاه ها باید با همت و تلاش مضاعف در تمام حوزه هایی که بر شاخص های ایجاد تورم در استان نقش دارند، ورود پیدا کنند، افزود: نباید نسبت به هیچ یک از موارد بی تفاوت بود چرا که اثر آن را در شاخص ها و ایجاد تورم استان خواهیم دید.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
محورهای گفت و گوی استاندار خراسان شمالی با رئیس جمهور
تعداد بازدید : 30
تقدیم ۱۲ درخواست مهم استان به رئیس جمهور
جمعی از استانداران، از جمله، استاندار خراسان شمالی با رئیس جمهور دیدار کردند. به گزارش روابط عمومی استانداری، استاندار خراسان شمالی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در استان در حوزه های عمرانی، اقتصادی و سیاسی، نیازمندی های استان را برای توسعه بر شمرد. دکتر «محمدرضا حسین نژاد»، مهم ترین نیازمندی های استان را تشریح و راهکارها و اعتبارات مورد نیاز را در هر زمینه درخواست و مجموع ۱۲ درخواست مهم استان را طی نامه های جداگانه به رئیس جمهور تقدیم کرد. استاندار خراسان شمالی در این دیدار به تاسیس دو شهرستان «بام و صفی آباد» و «مانه» اشاره کرد و ضمن قدردانی از توجه دولت به نقاط محروم استان، دستور رئیس جمهور را برای کمک در شکل گیری و تکمیل ساختار اداری و استخدامی این شهرستان ها خواستار شد. دکتر «حسین نژاد» در این دیدار موضوعاتی همچون ایجاد گذر و بازارچه مرزی، مسائل تقسیمات کشوری در استان، ساماندهی سهمیه آرد و نان، مشکلات معادن استان و پیگیری تعهدات صنایع و شرکت های بزرگ در سفر رئیس جمهور به استان را مطرح کرد. پیگیری پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور، مسائل حوزه آب، راه های روستایی و تامین دارو در استان از دیگر محورهای گفت و گوی استاندار خراسان شمالی با رئیس جمهور بود. استاندار خراسان شمالی به پروژه های ریلی در حال اجرای استان نیز اشاره کرد و از نیازمندی استان به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در فاز نخست و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل آن سخن گفت. استاندار در تسهیل و توسعه سرمایه گذاری نیز ضمن پیشنهاد کریدور شرق به غرب، نیازمندی استان به برقراری دو پرواز روزانه از فرودگاه بجنورد را مطرح کرد. دکتر «حسین نژاد» از رئیس جمهور درخواست کرد تا در خصوص ایجاد گذر مرزی و بازارچه مرزی در استان که پیش از این تفاهم نامه آن با کشور ترکمنستان امضا شده است، به وزارتخانه ها و سازمان های مربوطه دستور پیگیری صادر فرماید. استاندار، ضمن قدردانی از صدور مجوز ماده ۲۳ انتقال آب از منبع سرانی با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومان که پیشرفت مقبولی را در اجرای مصوبات سفر ایجاد کرده است، عامل عدم تحقق کامل مصوبات سفر رئیس جمهور به استان در تیر سال گذشته را ناترازی نسبت منابع به مصارف بانک های استان و عدم شفافیت مکانیسم بانک های خصوصی در پرداخت منابع و نبود تسهیلات خواند و برای رفع مشکل و پیشبرد طرح های اقتصادی و تولیدی استان و تامین اعتبار مصوبات سفر، پیشنهادهایی را ارائه کرد. معافیت شرکت های تعاونی مرزنشین از ماده ۱۲۳ قانون مالیات های مستقیم، رفع مشکل شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی، بیمه قالی بافان و مشکلات در حوزه بازرسی و نظارت از دیگر موضوعاتی بودند که در این دیدار طرح شد.
همچنین به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در ادامه نشستهای ماهانه رئیس جمهور با استانداران، جمعی از استانداران یک شنبه شب با رئیس جمهور دیدار کردند. در این جلسه استانداران قم، سمنان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، ایلام، زنجان، خراسان شمالی، خوزستان، هرمزگان و بوشهر ضمن ارائه گزارشی از فرصتهای استانهای محل ماموریت خود، برخی چالشها و موانع پیشروی توسعه یا مدیریت اجرایی در سطح ملی یا استانی را تبیین کردند. ناکافی بودن اختیارات استانداران برای اداره امور و تمرکز اختیارات در مرکز، موانع قانونی در نظام بروکراسی برای مدیریت بهتر منابع، مشکلات برخی واحدهای تولیدی و معدنی و مناطق آزاد در استانها، موانع محیطزیستی در مسیر توسعه استانها، تصمیمات معطل مانده در استانها بهویژه در موضوع مولدسازی و موانع ایجاد شده برای تجارت مرزی و رونق گردشگری از اهم مشکلاتی بود که استانداران با رئیس جمهور در میان گذاشتند. دکتر «سید ابراهیم رئیسی» در این دیدار مشکلات ساختاری در نظام اجرایی و تمرکز بیش از حد اختیارات در پایتخت را مانع بزرگ برای حل مسائل استانها خواند و با بیان این که یکی از اولویتهای دولت مردمی رفع همین موانع از پیش روی مدیران است، کارگروهی را مامور بررسی تمرکززدایی و چگونگی واگذاری برخی اختیارات لازم به استانداران کرد. تسریع در رفع موانع مولدسازی داراییهای دولت در استانها با هدف تقویت و سرعت بخشی به اجرای طرحهای عمرانی، تشکیل کارگروهی برای حل مشکلات مردم در آبادان و خرمشهر با منطقه آزاد، عزل سریع برخی مدیران ناکارآمد در استانها که باعث نارضایی مردم شدهاند و تعیین تکلیف برخی منابع استانی که خارج از اختیار یا نظارت استانداران هزینه میشود، از جمله تصمیمات این جلسه بود که رئیس جمهور، دستورات لازم را در ارتباط با اجرا و پیگیری آن ها صادر کرد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نماینده ولی فقیه تاکید کرد:
تعداد بازدید : 17
اهمیت تبیین دستاوردهای سفر مقام معظم رهبری به استان
جلسه هماهنگی برگزاری مراسم سالروز سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در این جلسه گفت: امسال نیز همانند هر سال در سالروز ورود پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان، مراسمی با حضور مسئولان و مردم ولایتمدار برای یادبود این روز باشکوه برگزار می شود. حجت الاسلام والمسلمین «رضا نوری» با اشاره به اهمیت تبیین دستاوردهای سفر مقام معظم رهبری به استان، اظهارکرد: همراهی و حضور پرشور و استقبال مردم ولایت مردم خراسان شمالی در این سفر برای همیشه ماندگار شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسانشمالی نیز در این جلسه با اشاره به برکات سفر مقام معظم رهبری به استان، اظهارکرد: این سفر دستاوردهای بسیاری برای استان در تمام حوزه های خدماتی، عمرانی، سلامت، اجتماعی و فرهنگی، کشاورزی و غیره داشت. «حسن ناهیدی »گفت: نیاز است تا همه دستگاه ها دستاوردها، اقدامات و خدمات ماندگار سفر مقام معظم رهبری به استان را برای مردم بیان کنند. وی با اشاره به رهنمودها و منویات سفر مقام معظم رهبری در استان، افزود: مقام معظم رهبری در سفر به استان، تاکیدات فراوانی نظیر پرداختن به آسیب ها و رفع مشکلات مردم، سبک زندگی اسلامی را مورد توجه قرار دادند که نیاز است تا دستگاه ها در این زمینه تلاش کنند.گفتنی است، رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۹ تا ۲۶ مهر سال ۹۱ مهمان مردم استان خراسان شمالی بودند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
با حضور معاون درمان وزیر بهداشت در خراسان شمالی انجام شد؛
تعداد بازدید : 14
افتتاح 600 میلیارد ریال پروژه درمانی
آغازی بر راهاندازی 300 پروژه حوزه سلامت در استان؛ خراسان شمالی در مسیر تعالی و عدالت در نظام سلامت
روبان تعدادی از پروژه های درمانی با اعتباری بیش از 600 میلیارد ریال، این هفته با حضور معاون درمان وزیر بهداشت در خراسان شمالی بریده شد تا این اقدام آغازی باشد بر افتتاح 300 پروژه بهداشتی و درمانی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نوید آن را در آیین افتتاح این پروژه ها داد و این استان در مسیر تعالی و تحقق عدالت در نظام سلامت گام های بلندی را برداشته باشد.
واقعیت این است که مدیران حوزه سلامت، هم راستا با سیاست های دولت مردمی برای جلب رضایت مردم و توزیع عادلانه خدمات سلامت، قدرتمند وارد عرصه شدهاند تا با عزم راسخ، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، پیشرو و توانمند در حوزه سلامت، خدمات خود را ارائه دهد. روابط دو سویه مدیران دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با مدیریت کلان این حوزه نیز توانسته بر تصمیم گیری های این عرصه، تاثیرات قابل توجهی داشته باشد، به نحوی که کمتر از یک ماه پس از حضور بی سابقه مدیران عالی رتبه وزارت بهداشت در استان، این بار با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، تعدادی از پروژه های درمانی دانشگاه بهره برداری و زیرساخت های سلامت استان بیش از پیش تقویت شد.
افتتاح بخش MRI بیمارستان خاتمالانبیا شیروان؛ خدمتِ بی وقفه
دریافت خدمت بی وقفه در سریع ترین زمان ممکن، شیرین و موجب رضایت است، حال اگر این خدمت در اولین لحظات پس از اولین بهره برداری باشد که خود مسبب خوش حالی و رضایت دوچندان است، آن چنان که زمان افتتاح بخش MRI بیمارستان خاتمالانبیا شیروان رخ داد و بلافاصله پس از راه اندازی نخستین MRI بخش دولتی شیروان با حضور معاون وزیر بهداشت، اولین بیمار از خدمت این ظرفیت بهره مند و رسماً دستگاه پیشرفته «ام آر آی» شیروان وارد چرخه خدمت شد. فعال شدن دستگاه ام آر آی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان با اعتبار بیش از 400 میلیارد ریال در راستای فراهم کردن زمینه دسترسی همه مردم به بهترین خدمات سلامت انجام شد. اینک نه تنها مردم شیروان، بلکه شهرستان های فاروج و قوچان نیز می توانند از مزیت وجود این دستگاه بهروز تشخیصی و تصویربرداری بهره مند شوند. چشم انداز خدمات رسانی با این ظرفیت روشن و مثبت است زیرا دیگر نیازی نیست مراجعان و بیماران برای دریافت خدمات درمانی، چند صد کیلومتر را تا شهرها و استان های همجوار سفر کنند.
کاهش نیاز بیماران خراسان شمالی به استان های دیگر برای دریافت خدمات درمانی
کاهش نیاز بیماران خراسان شمالی به استان های دیگر برای دریافت خدمات درمانی، موضوعی بود که دکتر «کریمی» معاون درمان وزیر بهداشت در آیین افتتاح پروژههای شیروان با اشاره به توسعه تجهیزات درمانی در خراسان شمالی به آن اشاره کرد و افزود: پروژه های حوزه سلامت در خراسان شمالی شتاب گرفته است و به موازات آن حضور اهالی این استان برای دریافت خدمات درمانی به دیگر استان ها کاهش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: در راستای تحقق تعالی نظام سلامت و توسعه عدالت در سلامت، افتتاح بخشهای توسعهای دیالیز، نوزادان، VIP، سونوگرافی، فیزیوتراپی و غیره در بیمارستانهای شیروان مورد بهرهبرداری قرار گرفت. دکتر «شاهینفر» با اشاره به این که اکنون 300 پروژه بهداشتی و درمانی در استان درحال اجراست، اعلام کرد: با نگاه ویژه در دولت سیزدهم، 3 هزار و 400 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای استان نصب و خریداری شده و یک میلیارد ریال دیگر نیز در حال خریداری است که تامین این تجهیزات نه تنها موجب کاهش فاصله شاخص های بهداشت و درمان استان با میانگین کشوری شده، بلکه شرایطی برای جهش در این حوزه فراهم کرده است.
بر اساس این گزارش، با نگاه منطقی به نیازهای حوزه سلامت در نقطه نقطه این استان، تلاش شده است تا به نیازها، پاسخ های درستی داده شود و در این مسیر با توجه به نیاز این بیمارستان به بخش فیزیوتراپی برای بازتوانی بیماران بستری و تسریع در فرآیند درمان و بهبود آن ها واحد فیزیوتراپی با دو یونیت فعال و اختصاص کارشناسان متخصص راه اندازی شد.
همچنین با اطلاع از نیاز رو به گسترش بیماران دیالیزی بستری برای استقرار دستگاه های دیالیز در بیمارستان، عدم انتقال بیماران دیالیزی بستری به دیگر بیمارستان ها و مراکز درمانی و خروج تجهیزات مستهلک از چرخه خدمت، واحد دیالیز بیمارستان خاتم الانبیا نیز با حضور معاون درمانی وزیر بهداشت افتتاح شد. پیش بینی می شود با بهره گیری از این ظرفیت، افزایش رضایتمندی بیماران و مراجعان و کاهش دغدغه آن ها را شاهد باشیم.
پوشش خدمات سلامت در تمام نقاط با اورژانس هوایی
گسترش خدمات اورژانس هوایی در نقاط مختلف استان از جمله مناطق دورافتاده از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم است که علاوه بر ارتقای سطح سلامت شهروندان، افزایش امید به زندگی را برای حادثهدیدگان در مناطق محروم و سختگذر به وجود آورده است. برای بهره مندی مردم شیروان از خدمات اورژانس هوایی، پد بالگرد بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز با حضور معاون درمان وزیر بهداشت راه اندازی شد تا پوشش خدمات سلامت در تمام نقاط با اورژانس هوایی اتفاق بیفتد.
امروزه اهمیت خدمات پزشکی اورژانس هوایی در مدیریت زمان در حوادث و انتقال مصدومان به مراکز درمانی بیش از پیش روشن شده است و در مواردی که فاصله بین محل حادثه و مراکز درمانی زیاد است یا این که زمان نقش کلیدی در درمان بیمار دارد، انتقال هوایی بیماران به مراکز درمانی بهترین راه نجات جان آن هاست و راه اندازی پد بالگرد این بیمارستان به مثابه بستری برای نجات جان بیماران است، دستاوردی که با تدبیر مدیران استان و وزارت بهداشت برای گسترش خدمات سلامت و توسعه زیرساخت های اورژانس هوایی در استان حاصل شده است.
راهاندازی بخش پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد
مولد سازی در دانشگاه علوم پزشکی استان، تجربه ای متفاوت برای رسیدن به جمع دانشگاههای پیشرو است و بهره وری با استفاده از ظرفیت ها یکی از بهترین مسیرهای تولید ثروت، جلب رضایت عمومی و جذب سرمایه های اجتماعی است.
راه اندازی مرکز پذیرش بیماران بین الملل بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد (IPD) ظرفیتی برای بهره گیری از فرصت های شغلی و درآمدزایی است که برای نخستین بار با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.بخش IPD بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد با 8 تخت، آماده ارائه خدمت به بیماران خارجی است و پیش بینی می شود با راه اندازی این بخش، ارتقا و توسعه گردشگری سلامت در استان با شتاب بیشتری انجام شود.
ارزیابی مثبت معاون درمان وزیر بهداشت از زیرساختهای درمانی استان
معاون درمان وزیر بهداشت، در سفر به خراسان شمالی ارائه خدمت به بیماران در بیمارستان ها و زیرساختهای درمانی استان را مثبت ارزیابی و در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: وضعیت درمان خراسان شمالی خوب و با شتاب زیادی در حال پیشرفت است. دکتر «سعید کریمی» همچنین از بخش های اورژانس، فضای فیزیکی نصب ام آر آی و طرح هوشمند سازی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، بخش های اوژانس و اطفال بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد و بخش های مختلف بیمارستان امام علی(ع) این شهرستان از جمله پروژه شتابدهنده خطی، بازدید و با عیادت از بیماران، وضعیت و نحوه خدمت رسانی را بررسی و ارزیابی کرد.
گفتنی است طرح هوشمند سازی نیز برای نخستین بار در استان در راستای ارتقای کیفیت خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی مردم از طریق استفاده از فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد انجام شده است.
جهش در حوزه سلامت استان با توسعه تجهیزات درمانی
در گذشته، کمبود تجهیزات درمانی پیشرفته و بهروز، رنج بیماران برای درمان را مضاعف و شکافی عمیق بین شاخص های بهداشت و درمان استان و کشور ایجاد کرده بود، اما در دولت سیزدهم و با همت مدیران عالی حوزه سلامت در استان و فراهم شدن زمینه های تحول، می توان گفت با توسعه تجهیزات درمانی، جهشی در حوزه سلامت در استان رقم خورده به نحوی که دستاوردهایی همچون فعال سازی مجدد واحد سنگ شکن بیمارستان امام علی(ع) شهرستان بجنورد، راه اندازی مرکز سطح 3 ناباروری بنت الهدی، پیشرفت فیزیکی 40 درصدی بیمارستان شهرستان راز و جرگلان و 60 درصدی توسعه بیمارستان پورسینا، جذب 19 دستگاه دیالیز برای بیمارستانهای استان، جذب یک دستگاه شتاب دهنده خطی در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد، جذب یک دستگاه MRI در بیمارستان خاتم الانبیا شیروان و یک دستگاه MRI وCTSCAN بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد از طریق پروژهicerp2 ، جذب یک دستگاه سونوگرافی افینیتی 70 برای بخش درمان ناباروری بنت الهدی، پیگیری راه اندازی مرکز درمان ناباروری سطح 2 در بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان، ایجاد بخش CCUبا 2 تخت در بیمارستان شهدای فاروج، نیازسنجی و پیگیری جذب 60 نفر متخصص برای استان، تامین 8 واحد پانسیون جدید و تجهیز در مرکز استان، دو پزشکه نمودن تخصص های داخلی، زنان و زایمان و کودکان در شهرستان های محروم، راه اندازی مجدد دپارتمان قلب پس از چندین ماه تعطیلی با قرارداد دولتی و مقیم شدن دو پزشک متخصص قلب، پیگیری راه اندازی و اخذ مجوز برای واحد گردشگری سلامت در بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد حاصل شده است.
در فرایند دستیابی به عدالت و تعالی سلامت در جای جای این مرز و بوم، بسته های تحولی برای استان هایی با نیاز بیشتر در نظر گرفته شده است که با تلاش مدیران استانی قابل دستیابی شده است. حضور مدیران عالی حوزه سلامت در روزها و هفته های گذشته در استان خراسان شمالی مبین این است که الگوی برنامه ریزی مدیران دانشگاه علوم پزشکی به درستی ترسیم شده است تا علاوه بر این که توانسته در مسیر توسعه عدالت در سلامت گام بردارد، وضعیتی را برای جذب و اختصاص بیشتر تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی ایجاد کند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 4
جشن وحدت برگزار شد
در سالروز میلاد خجسته پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)، جشن بزرگ وحدت در نقاط مختلف استان از جمله در میدان شهید بجنورد و پارک آبی کوثر شیروان برگزار شد.
جمع کثیری از شهروندان در این مراسم حضور یافتند و برنامههای مفرح را تماشا کردند. مهندس «کشمیری» سرپرست شهرداری بجنورد در حاشیه این مراسم، توجه به نشاط اجتماعی در مناسبتهای بزرگ را از جمله اهداف اصلی و محور اصلی فعالیتهای فرهنگی برشمرد.
از سوی دیگر، صبح روز گذشته، پیادهروی خانوادگی به مناسب هفته وحدت و سالروز میلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) از بجنورد در مسیر جاده سلامت به مقصد بش قارداش برگزار شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 11
کوراش کار خراسان شمالی در بازی های آسیایی طلایی شد
کوراش کار توانمند خراسان شمالی در بازی های آسیایی طلایی شد. نماینده وزن منهای ۹۰ کیلوگرم کوراش ایران روز سه شنبه به مدال طلای بازیهای آسیای ۲۰۲۳ هانگژو دست یافت. در ادامه پیکارهای روز پایانی مسابقات کوراش بازیهای آسیایی ۲۰۲۳ هانگژو، «صادق آذرنگ»، کوراشکار ارزنده خراسان شمالی در دیدار نخست خود به مصاف «کومار چائوهان» از هند رفت و ضمن برتری در این بازی، راهی مرحله نیمهنهایی شد. نماینده کوراش کشورمان در مرحله ماقبل فینال به مصاف «عطایف» از ترکمنستان رفت و با نمایشی زیبا ضمن ضربه فنی کردن حریف خود به فینال راه یافت. «آذرنگ» در دیدار نهایی به مصاف «کیم» از کرهجنوبی رفت و ضمن کسب برتری در این دیدار به مدال طلای وزن منهای 90 کیلوگرم دست یافت. «صادق آذرنگ» ملیپوش کوراش ایران بعد از پیروزی مقابل «کیم» از کره جنوبی و تصاحب مدال طلای مسابقات کوراش بازیهای آسیایی هانگژو اظهار کرد: خدا را شکر میکنم که توانستم این مدال خوشرنگ را برای کشور عزیزم کسب و برای لحظاتی دل مردم از جمله خانوادهام و مربیام را شاد کنم.
از تمام کسانی که در این مدت کنارم بودند و برایم زحمت زیادی کشیدند تشکر میکنم و امیدوارم با این مدال، ذرهای از خستگی را از تنشان دربیاورم.
وی ادامه داد: حدود ۸ تا ۹ ماه در اردوهای تیم ملی بودیم. از مربی عزیزم «الیاس علی اکبری» و «مهدی چراغی» مربی بدنساز تیم ملی ممنونم. علاوه بر کادر فنی باید از «محمدرضا نصیری نژاد» رئیس انجمن کوراش و «کوروش خسرویار» دبیر انجمن تشکر کنم؛ آن ها در این مدت کنارمان بودند، به ما کمک زیاد و تمام امکانات را فراهم کردند.
ملیپوش کوراش ایران تصریح کرد: خدا را شکر در شرایط سخت توانستیم آمادگی لازم را کسب کنیم. سطح مسابقات هم بالا بود ولی ما آمادهتر از این حرفها بودیم. «آذرنگ» با اشاره به سؤال خبرنگاران خارجی مبنی بر این که او به دلیل نبود کوراشکار نامدار ازبکستانی موفق به کسب مدال طلا شد، گفت: در این مدت به قدری تمرین و تلاش کردیم که میتوانستیم از پس پنج مسابقه سخت هم بربیاییم. باز هم خدا را شکر میکنم که توانستم مدال طلا را کسب کنم.
وی یادآور شد: از خانواده عزیزم خیلی ممنونم که مرا از کودکی حمایت کردند. خوشحالم که توانستم آن ها را شاد کنم. «علی اکبری» سرمربی تیم ملی کوراش هم در پایان روز آخر مسابقات این رشته در بازیهای آسیایی هانگژو گفت: در وهله اول به همه مردم ایران عزیزم به خصوص خطه بزرگ خراسان که به نوعی مهد کوراش ایران و آسیا محسوب میشود، تبریک میگویم.
وی افزود: کوراش همیشه در رویدادهای بزرگ و بازیهای آسیایی به کمک کاروان ورزشی ایران آمده است. از روز اولی که کوراش را استارت زدیم، هر روز مدال داشتیم و روز سه شنبه هم موفق شدیم سه مدال رنگارنگ به دست بیاوریم. بچههای رسانه همیشه به ما میگویند که از کوراش انتظار طلا داریم و واقعیت هم این است که جامعه کوراش از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انتظار نگاه ویژه دارد. در این شرایط واقعاً به کمک نیاز داریم. همه کشورها در حال سرمایهگذاری هستند و اگر ما این عملکرد موفقمان را ارتقا ندهیم، قطعاً در بازیهای آینده تعداد مدالمان کم خواهد شد. «علیاکبری» افزود: خوشبختانه این جا نتایج خیلی بهتری نسبت به بازیهای آسیایی جاکارتا داشتیم. در آن دوره با هشت شرکتکننده حاضر شدیم و چهار مدال گرفتیم اما امسال با دو شرکت کننده مرد یک طلا و یک نقره و با چهار کوراشکار زن، دو نقره و یک برنز به دست آوردیم. مدال بخش بانوان نشان داد که ما در بخش زنان هم این پتانسیل را داریم که در رویدادهای بزرگ مثل بازیهای آسیایی میتوانند صاحب مدال شوند. سرمربی تیم ملی کوراش مردان با اشاره به کم بودن بودجه این رشته گفت: خیلی از ورزشهای رزمی بودند که از آن ها جدا شدیم و بودجه آن ها به مراتب بیشتر از ماست و اگر نصف همان بودجه در اختیار خانواده کوراش باشد، قطعاً این رشته میتواند در بازیهای آسیایی بعدی چهار یا سه طلای دیگر بگیرد و جایگاهش را ارتقا دهد.
وی ادامه داد: وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون و رئیس آن کمک کردهاند اما این کمک کافی نیست. از سوی دیگر، دکتر «محمدرضا حسین نژاد» استاندار خراسان شمالی با صدور پیامی، قهرمانی کوراش کاران استان را در مسابقات ورزشی آسیا تبریک گفت که در آن آمده است: خراسان شمالی مهد انواع کشتی، به ویژه کشتی با چوخه است که قرابت فراوانی با کوراش دارد. مردم این دیار قهرمان پرور در این ورزش که امروزه یک ورزش بین المللی است سرآمد هستند و افتخارات فراوانی دارند و یکی دیگر از فرزندان این دیار توانست در وزن ۹۰ کیلوگرم مدال خوش رنگ طلا را در مسابقات آسیایی کوراش به ارمغان بیاورد و پرچم زیبای جمهوری اسلامی را بالاتر از همه پرچم ها به اهتزاز درآورد و بر افتخارات خراسان شمالی بیفزاید. این پیروزی ارزشمند را به آقای «صادق آذرنگ» و همچنین کسب مدال نقره توسط قهرمان دیگری از این دیار؛ آقای «مجید وحید بریمانلویی» را که در وزن منهای ۶۶ کیلوگرم در مسابقات هآنگژو افتخار آفرین شد، صمیمانه تبریک می گویم و از خداوند بزرگ توفیق روز افزونشان را در همه عرصه های زندگی مسئلت دارم.
از سوی دیگر، حجت الاسلام والمسلمین نوری، نماینـده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنـورد به مناسبت قهرمانی ورزشکـاران استـان در مسابقات ورزشی پیامی صادر کرد که در آن آمده است:
کسب مدال طلا و نقره توسط فرزندان این مرز و بوم در بازی های آسیایی توسط «صادق آذرنگ» و «مجید وحید بریمانلو» و مقام نایب قهرمانی مسابقات بین المللی در رشته کاراته توسط دانش آموز عزیز سرکار خانم «سحرکیهان پور» موجب شادی و مسرت مردم عزیز ایران اسلامی شد. از جوانان سرافراز که با توانایی و شایستگی مثال زدنی خویش در مصاف با حریفان توانستند به مدال های رنگارنگ دست یابند و مایه مباهات ملت عزیز به ویژه مردم استان خراسان شمالی شوند، صمیمانه تشکر و قدردانی و کسب این موفقیت غرور آفرین را به خانواده ایشان، مربیان و متولیان و جامعه ورزشی استان تبریک عرض می کنم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
پایان جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی در خراسان شمالی
تعداد بازدید : 9
خداقوت
خسروی- بیست و یکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی که از هفتم مهر در 2 بخش «عروسکی» و «دانشجویی صحنه» در خراسان شمالی آغاز به کار کرده بود، دوشنبه شب در بجنورد به کار خود پایان داد؛ جشنواره ای بسیار مهم که این استان با برگزاری تحسین برانگیز آن، یک بار دیگر نشان داد ظرفیت های فراوانی برای میزبانی از رویدادهای فرهنگی و هنری ملی و بین المللی دارد. استقبال از جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی در خراسان شمالی هم چشمگیر بود به طوری که برای برخی نمایش ها تماشاگران به علت تکمیل شدن ظرفیت سالن به اجبار و از شدت علاقه روی زمین نشستند.
21 اثر نمایشی طی روزهای برگزاری این جشنواره در بجنورد روی صحنه رفت و روزهای خاطره انگیزی را برای تماشاگران، مهمانان و هنرمندان اقصی نقاط کشور و خارج از کشور و عوامل اجرایی این اتفاق بزرگ هنری رقم زد. به مدیران و کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی بابت میزبانی شایسته و قابل تقدیر از جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی خسته نباشید و خداقوت می گویم. برای میزبانی قابل ستایش جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی و همچنین میزبانی سوگواره ملی هنری عاشورا به عنوان 2 اتفاق بزرگ و بی سابقه فرهنگی و هنری در استان باید به طور خاص و ویژه از پیگیری ها و تلاش های فراوان دکتر «تقی صادقی» مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، برادر ارجمند «مسعود مرواری» معاون محترم امور هنری و سینمایی و حجت الاسلام والمسلمین «عباس سرشته» معاون محترم امور فرهنگی و رسانه ای این اداره کل که روزهای بسیار پرکار و موفقی را پشت سرگذاشتند و موجب رقم خوردن ایامی خاطره انگیز و پرتکاپو برای فرهنگ و هنر این دیار شدند تشکر و قدردانی کنم.
ادامه حرکت در این مسیر درست تعریف شده برای ارتقای فرهنگ و هنر باب الرضا(ع)، گنجینه معرفت ها و فرهنگ ها می تواند همچنان نویدبخش روزهای روشنی برای فعالیت هنرمندان و هنردوستان و اهالی فرهنگ این خطه فرهنگ خیز و هنرمند پرور باشد. جریان رویدادهای فرهنگی و هنری در خراسان شمالی، ماه آینده با برگزاری جشنواره تئاتر استان همچنان تداوم خواهد یافت.
دوشنبه شب و ساعتی قبل از آخرین اجراهای جشنواره بین المللی نمایش های آیینی و سنتی در بجنورد، «احمد جولایی» دبیر بیست و یکمین دوره این جشنواره در نشست خبری در بجنورد گفت: 810 اثر توسط هنرمندان کشور به این جشنواره رسید و 870 هنرمند در این رویداد هنرنمایی کردند. وی افزود: با توجه به زمان کمی که برای برنامه ریزی و برگزاری این رویداد داشتیم، تلاش شد تا از ظرفیت اساتید و پیشکسوتان این عرصه استفاده شود. وی به حضور 175 هنرمند در بخش دانشجویی و عروسکی بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش های آیینی و سنتی به میزبانی خراسان شمالی اشاره و اضافه کرد: 21 اثر نمایشی شامل 11 نمایش در بخش عروسکی و 10 نمایش در بخش دانشجویی در بجنورد اجرا شد. وی ادامه داد: 4 هزار و 630 مخاطب در 3 سالن نمایشی و 2 فضای بیرونی برای اجراهای محیطی، آثار نمایشی را در خراسان شمالی به تماشا نشستند. «جولایی» با اشاره به این که خارج کردن جشنواره از حالت متمرکز که بخشی از سیاست های ریاست محترم جمهور بود و در این دوره از جشنواره و برای تحقق بخشی از عدالت فرهنگی برگزار شد، اظهارکرد: بر همین اساس 5 استان میزبان این رویداد شدند که خراسان شمالی نیز به واسطه سبقه فرهنگی و هنری و این که خطه فرهنگ مداری است، در زمره استان های میزبان قرار گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی و قائم مقام بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش های آیینی و سنتی در خراسان شمالی نیز ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری جشنواره به واسطه فرصت برگزاری این رویداد در خراسان شمالی و نزدیک شدن به عدالت فرهنگی، گفت: اگر چه خراسان شمالی با نداشته های زیادی دست به گریبان است، اما داشته های بی نظیری همچون نیروی انسانی مستعد و هنرمندان کم نظیری دارد که هر زمان فرصت پیدا کردند، گوی رقابت را از همه هنرمندان ربودند. دکتر «تقی صادقی»، یکی از ظرفیت های جدی استان را هنرهای نمایشی برشمرد و برگزاری جشنواره تئاتر رضوی را که در این خطه متولد شد نشانه مهمی از این استعداد و ظرفیت دانست و خواستار نگاه ویژه وزارت فرهنگو ارشاد اسلامی کشور به هنرمندان نمایش در این خطه شد.
وی با اشاره به رونق جریان هنر در استان به واسطه برگزاری رویدادهای مختلف، گفت: نوید این را می دهم تا با همت انجمن نمایش و هنرمندان خراسان شمالی، شاهد درخشش هنرمندان این خطه در جشنواره فجر باشیم، زیرا پیشکسوتان در چرخه رقابت جشنواره استانی شرکت کردند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی با بیان این که این رویداد نقطه آغازی است برای تداوم آن در این خطه، تصریح کرد: حتی اگر این رویداد در خراسان شمالی برگزار نشود، این خطه دارای آیین ها و سنت های فراوانی است که جا دارد در قالب هنرهای نمایشی بدان پرداخته شود. «صادقی»، خواستار مطالبه گری هنرمندان و رسانه های استان برای پرداختن به این گونه نمایشی شد و افزود: از انجمن هنرهای نمایشی استان می خواهیم تا بانی رویدادهای هنرهای نمایشی در حوزه نمایش های آیینی و سنتی شود.
وی خاطرنشان کرد: رسالت هنرمندان ما این است که روایتگر آیین و سنت این خطه باشند و ما در خدمت هنرمندان برای تحقق تولید آثار نمایشی با رویکرد نمایش های آیینی و سنتی به واسطه ظرفیت های خوب موجود در این عرصه هستیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش:
تعداد بازدید : 10
هیچ کلاس درسی در استان بدون معلم نیست
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: هیچ کلاس درسی در این استان بدون معلم نیست و در صورت بروز مشکلی در این خصوص نسبت به جا به جاییها معلمان و رفع آن در اسرع وقت اقدام خواهد شد. «ابوالقاسم اکبری» به ایرنا اظهار کرد: تا هفته پیش، برخی از کلاس ها بدون معلم بود که معاون یا مدیر مدرسه در کلاس درس حاضر می شد و تدریس می کرد اما در هفته جاری این مشکل برطرف و به خانواده ها اطمینان می دهیم که هیچ کلاسی خالی از معلم نیست.
وی تصریح کرد: کمبود معلم با به کارگیری نیروهای خریدخدماتی و بازنشسته ها جبران شده است به طوری که ۷۵۰ نیروی بازنشسته برای جبران کمبود معلم، خدمت خود را استمرار داده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: امسال ۲۵۵ نیروی معلم پذیرفته شده در آزمون استخدامی برای تدریس در کلاس های درس حضور یافته اند و همچنین ۱۹۰ نیروی معلم خرید خدمات هم به امر تدریس مشغول هستند. وی خاطرنشان کرد: ۵۰ سرباز معلم و ۵۰ طلبه به صورت تخصصی برای امر تدریس به کار گرفته شده اند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.