
بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی، علاوه بر تهران، در استانهای خراسان شمالی، چهارمحالوبختیاری، مرکزی و گلستان هم برگزار می شود و این استان ها نیز میزبان بخشهای متنوع این جشنواره و هنرمندان ملی و بینالمللی خواهند بود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر اساس برنامهریزی و توافقات انجامشده بین ستاد برگزاری این جشنواره با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، این استان میزبان اجراهای دانشجویی و بخش عروسکی بیستویکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی خواهد بود.
«تقی صادقی»، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در این باره گفت: بهنوعی باید سپاسگزار مدیران اداره کل هنرهای نمایشی باشیم که این فرصت را غنیمت دانستند و در بیستویکمین دوره جشنواره نمایشهای آیینی و سنتی بخشی این جشنواره را به بیرون از تهران بردند. این جشنواره مهم بهخوبی در تهران در دل مردم و هنرمندان جا افتاده بود و خیلی خوب است که اکنون استانها نیز شاهد طراوت این رویداد مهم تئاتری میشوند. وی ادامه داد: یکی از مزیتها و اهمیتهای اصلی خراسان شمالی حوزه نمایش است؛ این را استادان هنر و پیشکسوتان نیز تایید میکنند و شاهد اصلی این موضوع برگزاری 9 دوره جشنواره تئاتر رضوی است.مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی توضیح داد: ظرفیت اصلی این استان، روستایی و عشایری بودن است که برای همه ما افتخار است چون لبریز از سنت و آیین است. من قول میدهم مدیران جشنواره از این انتخاب پشیمان نخواهند شد. «صادقی» افزود: در بخش حمایتی و بودجه نیز قطعاً بهصورت مشارکتی عمل خواهیم کرد و تلاشمان را میکنیم که سازمانها پایکار بیایند تا جشنوارهای باشکوه و باکیفیت برگزار شود.وی گفت: از آقای وزیر و اداره کل هنرهای نمایشی تشکر میکنم که پایکار هستند، اما توقع این است توجه ویژهتری به استانها و هنرمندان استانی شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: بخش کشاورزی استان از ابتدای امسال تاکنون متاثر از وقوع سیلابها و سرمازدگی بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان متحمل خسارت شده است. «غلامرضا شفیق» در گفت و گو با عصراترک اظهار کرد: از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال، متاثر از وقوع سیلابها و سرمازدگیهای رخ داده در استان، هزار و ۲۷۹ میلیارد و ۹۲۷ میلیون تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد شد. وی افزود: خسارت وارده در بخش کشاورزی استان شامل بخشهای زراعی، باغی، دامی، آبزیان، تاسیسات و ماشین آلات کشاورزی بوده است. وی اضافه کرد: در هفته گذشته از شهریور امسال نیز متاثر از سیلاب اتفاق افتاده در استان دوباره به مبلغ ۴۲۳ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان وارد شد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی بیان کرد: از ابتدای فروردین تا پایان مرداد امسال، همچنین متاثر از سیلابهای رخ داده به مبلغ ۲۲۸ میلیارد و ۷۴۸ میلیون تومان خسارت به بخش تاسیسات زیربنایی استان وارد شد. وی افزود: طی مدت یاد شده همچنین متاثر از سیلابهای اتفاق افتاده ۲۲۴ واحد مسکونی شهری و روستایی و ۳۳ دستگاه خودور در استان متحمل آسیب شدند. مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی درباره جبران خسارت این اتفاقات رخ داده نیز اظهار کرد: مبتنی بر قانون مدیریت بحران کشور مصوب سال ۹۸، تعریف شده است که خسارتهای وارده به بخش کشاورزی باید از محل صندوق بیمه بخش کشاورزی جبران شود، البته منوط به این که مالکان بخش کشاورزی، داراییهای بخش کشاورزی خود را بیمه کرده باشند.
«شفیق» افزود: در هر فصل از سال نیز دفتر مدیریت بحران استان گزارشهای مرتبط با خسارتهای وارده متاثر از بلایای طبیعی بر بخش کشاورزی را به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال میکند تا مبتنی بر نظر و تصمیم هیئت دولت سهم پرداخت تسهیلات به خسارت دیدگان بخش کشاورزی استان تعیین شود. وی درباره جبران خسارت وارده به ساختمانهای مسکونی نیز بیان کرد: منازل خسارت دیده روستایی یا شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت که کامل تخریب شده باشند از محل پرداخت کمک بلاعوض همچنین پرداخت تسهیلات ارزان قیمت جبران خسارت میشوند. این مسئول اضافه کرد: منازلی که بیمه شده باشند نیز از محل صندوق بیمه ساختمان جبران خسارت میشوند. وی خاطرنشان کرد: به وسایل نقلیهای که از بلایای طبیعی خسارت وارد شود نیز از محل بیمه بدنه این وسایل نقلیه جبران خسارت انجام میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با ابراز نگرانی از وضعیت تغییر اقلیم، تداوم خشکسالیهای سالانه و فقر پوشش گیاهی اتفاق افتاده در مراتع، بر اهمیت و لزوم اجرای عملیات آبخیزداری در استان تاکید کرد. «شفیق» گفت: در بالادست شهر بجنورد ۱۱ مسیل وجود دارد که باید عملیات آبخیزداری در بالادست این شهر حتماً اجرایی شود.
وی تصریح کرد: انجام سامان دهی و اصلاح ۱۱ مسیل بالادست شهر بجنورد، نیازمند تامین هزار میلیارد تومان اعتبار است که این مسئله به وزارت کشور با انجام نامه نگاریها اطلاع داده شده است تا اعتبار لازم بابت انجام ساماندهی این مسیلها به استان اختصاص داده شود.
این مسئول یادآور شد: در گفت و گو با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خواسته شده است که پیگیر جذب اعتبارات ملی برای سرعت بخشی به اجرای عملیات آبخیزداری در استان باشند. مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی درباره دو برابر شدن وقوع آتش سوزیها در مراتع استان از ابتدای امسال تاکنون نیز اظهار کرد: در این باره طی گفت و گو با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خواستار پیگیری این اداره کل برای جذب اعتبارات ملی خرید تجهیزات اطفای حریق یگان حفاظت منابع طبیعی استان شدهام. «شفیق» خاطرنشان کرد: در سال گذشته از محل مواد ۱۶ و ۱۷ ستاد مدیریت بحران فقط ۶۰ میلیون تومان اعتبار برای خرید تجهیزات مورد نیاز اطفای حریق یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اختصاص یافت که بابت خرید بیل و کلنگ صرف شد. وی افزود: این در حالی است که این یگان اعلام کرده است که به تهیه و خرید دمندهها و حتی وسایل نقلیه جدید نیز نیاز دارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی اضافه کرد: از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان درخواست کردهام که بر آموزش جوامع محلی و عموم مردم برای حفظ طبیعت و همچنین افزایش تعداد داوطلبان برای همیاری با اداره کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان نیز بیشتر متمرکز شوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: مکاتبه دستگاه های اجرایی استان با وزارتخانه ها برای پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور ضروری است، حتی اگر این کار با سختی هایی همراه باشد، باید پیگیری ها به صورت جدی صورت گیرد.
«محمدرضا حسین نژاد» دستگاه های اجرایی را برای اعلام آخرین اقدامات خود در خصوص مصوبات سفر رئیس جمهور، ملزم کرد. وی اظهار کرد: سفر رئیس جمهور در سه بخش تعهدات استانی، وزارتخانه ها و سازمان برنامه و بودجه کشور را شامل می شود لذا صرف تنها انجام تعهدات استانی کافی نیست و پیگیری ها باید به صورت همزمان انجام شود. وی در خصوص اهمیت اشتغال زایی روستایی نیز خاطرنشان کرد: ماندگاری روستاییان با اجرای طرح های مختلف باید افزایش یابد زیرا تأثیرگذاری مستقیم بر اقتصاد روستا خواهد داشت . وی درخصوص اهمیت جایگاه داده های مکانی نیز گفت: هر نوع تصمیم گیری نیازمند شناخت و اطلاعات است لذا وجود داده های مکانی در موضوعات مختلف قابلیت استفاده را دارد، بنابراین تمام دستگاه های اجرایی استان کمک و همراهی لازم را داشته باشند.
گفتنی است تغییر سهم دستگاهی موضوع تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، توزیع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان، اسناد توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستاهای هدف استان و الحاق به محدود شهرستان اسفراین در راستای نهضت ملی مسکن در این نشست تصویب شد .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

علی اصغر خسروی-7سال و 6 ماه از اجرای طرح جذاب «کتابخوان ماه» توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور می گذرد و اکنون پس از این مدت، نیاز است برای بررسی نتایج اجرای این طرح در استان خراسان شمالی اقدام و فعالیتی صورت بگیرد، ضمن این که به نظر می رسد برای علاقه مندان به مطالعه در استان باید جزئیات این طرح پس از 90 ماه به شکل هدفمندانه تر و روشن تری اطلاع رسانی شود، اقدامی که جای آن مدت هاست خالی احساس می شود. در این طرح، هر ماه چهار تا پنج عنوان کتاب به مخاطبان معرفی می شود و افراد یک ماه فرصت دارند این آثار را مطالعه کنند.
در طرح «کتابخوان ماه»، مناسبتهای مختلف به خصوص مناسبت های مذهبی و ملی مورد توجه ویژه قرار میگیرد و کتابهای معرفی شده، قالبهای مختلفی را دربر می گیرد و گروههای سِنی متفاوت را پوشش می دهد.
با این توضیحات، طرح «کتابخوان ماه» می تواند در راستای افزایش نرخ مطالعه تأثیرگذار باشد. در صورتی که با ابتکارات مختلف بتوان این طرح را بین علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی معرفی کرد و برای همگام شدن آن ها در مسیر اجرای طرح، انگیزه و حتی رقابت ایجاد کرد در آن صورت می توان امیدوار بود، نتیجه مناسب تری از اجرای آن گرفت.
پیش از این، یکی از مسئولان وقت نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفته بود: «هدف مهم در طرح کتابخوان ماه این است که به فعالیتهای کتابداران در کتابخانههای عمومی جهت دهد تا مشخص شود آنها باید چه کتابی را معرفی کنند و در واقع کتاب خوب در دسترس مخاطبان قرار بگیرد. هدف این طرح پاسخ به پرسش چه کتابی بخوانیم؟ از سوی مردم و افزایش سطح امانت آثار در سطح کتابخانههای عمومی کشور است.»
در همین خصوص، به نظر می رسد چند پرسش درباره این طرح به بررسی و پاسخگویی توسط متولیان نیاز دارد.
نخست این که این طرح تاکنون به چه میزان در خراسان شمالی در افزایش نرخ مطالعه مؤثر بوده و آیا آماری در این خصوص استخراج و جمع آوری شده است؟ پرسش دیگر این که آیا در خراسان شمالی ، اقدامات و برنامه هایی برای معرفی طرح «کتابخوان ماه» طی 7 سال و 6 ماه گذشته انجام شده است؟ اگر پاسخ مثبت است، در کدام شهرستان ها و به چه تعداد و در چه سبک و سیاقی؟ اگر هم پاسخ منفی است، چرا برنامه ای اجرایی نشده است و نمی شود؟ حداقل به نظر می رسد شاهد اطلاع رسانی ناقص درباره طرح یادشده در این استان بوده ایم. مورد بعد این که آیا شاهد افزایش آمار امانت گرفتن آثار معرفی شده در این طرح در کتابخانههای عمومی بوده ایم؟ آیا برای برگزاری مسابقات و نشست های کتابخوانی از بین کتاب های معرفی شده اقدامی صورت گرفته است؟
پاسخ به این پرسش ها چه بسا بتواند مسیر روشن و هدفمندانه تری را برای تداوم اجرای طرح «کتابخوان ماه» پیش روی متولیان و دست اندرکاران آن فراهم آورد و این گونه نباشد که در این طرح، «باری به هر جهت» تعدادی کتاب معرفی شود و پس از آن پیگیری خاصی صورت نگیرد.امیدواریم در ماه های آینده، اتفاق های جدید و اطلاع رسانی مناسب تری را درباره «طرح کتابخوان ماه» شاهد باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و تعدادی دیگر از مسئولان با حضور در جمع زائران اربعین، در موکب های استان و موکب حضرت قمر بنی هاشم(ع) در شهر مقدس کربلا، در جریان چگونگی خدمات رسانی به زائران قرار گرفتند. پیش از این اعلام شده بود، 21 هزار نفر از خراسان شمالی برای حضور در مراسم پیاده روی اربعین ثبت نام کرده اند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

استاندار خراسان شمالی در دیدار رئیس سازمان قضایی و دادستان نظامی استان، سازمان قضایی نیروهای مسلح را یک مجموعه بسیار مفید و کار این سازمان را در سلامت و قانونمند بودن اقدامات نیروهای نظامی و انتظامی دارای اهمیت دانست چرا که در صیانت از نیروهای مسلح و به تبع آن جامعه تلاش می کند. «حسین نژاد» اظهار امیدواری کرد: با همدلی بیشتر افراد اثرگذار در استان، روند توسعه استان تسریع یابد. وی تصریح کرد: خوشبختانه این همدلی، هم اکنون نقطه قوت استان به شمار می رود. «مجتبی زارع» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان شمالی و «محمود رحمانی» دادستان نظامی استان هم در این دیدار، ضمن تبریک هفته دولت، از تلاش های استاندار در مسیر توسعه استان قدردانی کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

استاندار خراسان شمالی در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان گفت: مناسب سازی برای معلولان عزم جدی را می طلبد لذا تلاش شود تا با نظارت و همراهی دستگاه های متولی استان، این امر محقق شود .«محمدرضا حسین نژاد» با بیان این که معلولان افراد بی ادعا هستند که باید مورد حمایت قرار گیرند، افزود: تفاوت پیاده رو با خیابان و محل عبور دوچرخه و موتور با فرهنگ سازی باید انجام شود تا افراد دارای معلول دچار مشکل نشوند . وی اظهار کرد: ادارات، دستگاه های اجرایی و شهرداری ها اهتمام جدی به موضوع مناسب سازی دارند چون شهر برای همگان باید مورد توجه قرار گیرد. وی گفت: قانون گذار الزاماتی برای مردم و دستگاه های اجرایی قائل شده است لذا مسئولان حوزه مناسب سازی وضع موجود را رصد کنند و پس از انجام اقدامات، نظارت در اجرا هم بسیار مهم است. «حسین نژاد» مناسب سازی را موجب افزایش نشاط اجتماعی افراد دارای معلولیت دانست که باید بیش از این مورد توجه و اهتمام جدی قرار گیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرعامل سلزمان آتش نشانی بجنورد گفت: تصادف یک دستگاه مینی بوس با پژو ۴۰۵ روز شنبه در بجنورد ۱۷ نفر مصدوم بر جا گذاشت. «محمدحسن صحراگرد» در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: این سانحه رانندگی ظهر شنبه در نزدیکی روستای باباامان بجنورد گزارش شد و بلافاصله نیروهای امدادی به محل اعزام شدند. وی افزود: در این سانحه رانندگی ۱۷ نفر مصدوم شدند و نیروهای امدادی آتش نشانی، هلال احمر و اورژانس امدادرسانی کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرکل امور مالیاتی خراسانشمالی گفت: تاکنون اطلاعات هویتی مالکان ۱۴۰ خانه خالی مشمول مالیات در شهر بجنورد شناسایی و اقدامات لازم برای وصول مالیات از آن ها آغاز شده است.
«مجید قهرمانلو» در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: انتظار می رود با همکاری شهرداری مرکز استان، رقم شناسایی واحدهای خالی و لوکس افزایش پیدا کند. وی افزود: تمامی شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و خالی بودن بیش از ۱۲۰ روز خانه مشمول مالیات می شود که در خراسان شمالی تنها شهر بجنورد در ردیف اخذ مالیات قرار دارد.
وی گفت: همچنین مالیات بر واحدهای خالی و لوکس از سوی دولت به خانه هایی تعلق میگیرد که مالکان نه قصد فروش و نه اجاره آن را دارند. وی هدف از اعمال مالیات بر این خانهها را ترغیب مالک به عرضه خانه دانست و گفت: بدون شک با افزایش عرضه، قیمتها کاهش مییابد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان گفت: فرآیند ارزیابی ۵۲ دستگاه اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی به پایان رسیده است و دستگاه های برتر، معرفی و تجلیل میشوند.
«عبدالصمد صفرنژاد» با بیان این که ارزیابیها بر اساس شاخصهای عمومی و اختصاصی صورت گرفته است، افزود: دستگاههای اجرایی در جشنواره شهید رجایی در ۶ گروه تقسیم بندی شدند و بر اساس امتیاز کسب شده در شاخصهای عمومی و اختصاصی، در هر گروه، دستگاه اجرایی واجد بالاترین امتیاز به عنوان دستگاه برتر معرفی می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.