ضرورت استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در استان
مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری خراسان شمالی در کارگروه استانی مدیریت تقاضا و مصرف برق، بر استفاده از ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر نظیر انرژی خورشیدی به منظور تولید برق در استان تاکید کرد. «طاهر رستمی» گفت:در این زمینه باید با ارائه کار کارشناسی شده، بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم. وی بر حمایت از تولیدکنندگان عمده و خرد در استان تاکید و اظهار کرد: باید تلاش شود تا نبود پایداری در حوزه هایی نظیر برق و گاز، زیرساخت ها را با مشکل مواجه نکند. وی اضافه کرد: ناترازی در گاز و برق یکی از دغدغه های مطرح در تمام کشور است که باید تمام دستگاه ها برای کاهش این ناترازی همراهی کنند. وی با اشاره به این که معیشت ۵۰ درصد از مردم استان از طریق کشاورزی است، تصریح کرد: باید حمایت از کشاورزان در دستور کار باشد تا به تولید محصولات آن ها لطمه وارد نشود. «رستمی» گفت: برای اصلاح الگوی مصرف و رعایت ضوابط، دستگاه ها ملزم هستند تا ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را با انرژیهای تجدیدپذیر و خورشیدی تامین کنند. وی در این راستا به ارائه مشوق هایی برای جذب سرمایه گذار در استان تاکید کرد و گفت: برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که کمترین ناترازی را داشته باشیم.
بازگشایی ۲۶۱ کیلومتر از محورهای روستایی
در پی وقوع سیلاب 4 شهریور، ۲۶۱ کیلومتر از محورهای روستایی خراسان شمالی در شهرستان های راز و جرگلان و مانه و سملقان توسط راهداران رسوب برداری و بازگشایی شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان این مطلب اظهارکرد: در مانه و سملقان ۸۳ کیلومتر محور روستایی در روستاهای حسن مست، اینجانلو، بازار قارناس، محمدآباد، یالانچی، پوستین دوز، بربرقلعه، کالیمانی، خرتوت و محور پیش قلعه - راز رسوب برداری و بازگشایی شده و محور یموق - کهنه جلگه (شامل ۱۰ روستا) در حال انجام است. «محمد مشتری» با بیان این که برای عملیات بازگشایی و رسوب برداری محورهای مذکور ۲۵ راهدار و ۱۶ دستگاه ماشین آلات به کارگیری شده است، افزود: در شهرستان راز و جرگلان نیز ۱۷۸ کیلومتر محور روستایی توسط ۹ راهدار و ۱۲ دستگاه ماشین آلات رسوب برداری و بازگشایی شد. وی بیان کرد: ۱۲ روستا در این شهرستان مسدود بود که ۱۱ روستا بازگشایی شده و یک روستا در حال بازگشایی است.