تعداد بازدید : 10
تاکید نماینده ولیفقیه بر تقویت زیرساختهای قرآنی در استان
نماینده ولی فقیه درخراسانشمالی بر تقویت زیرساختهای آموزش قرآن در استان تاکید کرد. حجت الاسلام و المسلمین «رضا نوری» در جلسه شورای هماهنگی توسعه و گسترش فعالیت های قرآنی خراسان شمالی گفت: سمنها و تشکلهای مردمی وارد میدان شوند و با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم افزایی داشته باشند. وی اضافه کرد: تقویت زیرساخت های قرآنی در استان تنها بر عهده یک نهاد یا اداره خاصی نیست بلکه تحقق این امر، مستلزم هم افزایی همه نهادها و بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد است. امام جمعه بجنورد افزود: قرآن کاملترین کتاب اخلاق و هدایتگر بشریت است که بی تردید تقویت زیرساخت های آن در جامعه موجب خیر و برکت می شود. حجت الاسلام و المسلمین «نوری» با اشاره به برگزاری چهل و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم به میزبانی خراسان شمالی، گفت: این رویداد بزرگ برکتی برای استان است و باید ستادی در این خصوص تشکیل شود و باید در این امر تمامی حوزه های مربوطه پای کار باشند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز گفت: اجرای طرح ملی تربیت مربی آموزش نوین قرآن کریم (بشری) در استان به تصویب رسید. «تقی صادقی» افزود: آموزش در این طرح با بهرهگیری از مکتب پیامبر اسلام (ص) به صورت گفتاری و شنیداری انجام میشود. وی این طرح را مسیری برای تدریس آسان در حوزههای مختلف روخوانی و روانخوانی قرآن کریم بیان و اضافه کرد: این طرح به گونه ای برنامه ریزی خواهد شد که بر اساس آن، اکثریت مردم توانایی آموزش درست روخوانی و روانخوانی قرآن را به دست میآورند. وی خاطرنشان کرد: افرادی که سابقه مربیگری قرآن کریم را دارند و حداقل به تلاوت قرآن کریم به شیوه ترتیل با رعایت اصول تجویدی مسلط هستند در این دوره ثبت نام کنند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
استاندار در همایش روز ارتباطات و روابط عمومی:
تعداد بازدید : 9
مدیران به روابط عمومی ها بها دهند
استاندار خراسان شمالی در همایش روز ارتباطات و روابط عمومی، ارتقای دانش، تجهیزات، نیروی انسانی و زمان بندی را از ملزومات کار روابط عمومی ها بیان کرد و گفت: برای پیشبرد درست امور، داشتن این مولفه ها الزامی است .
دکتر «محمدرضا حسین نژاد» بر تسلط کامل مسئولان روابط عمومی به فرآیند نشر اخبار و اطلاع از وظایف روابط عمومی ها تاکید کرد و افزود: داشتن ارتباطات تنگاتنگ روابط عمومی ها با مدیران، مردم و روابط عمومی های دیگر به نشر درست موضوعات در جامعه کمک خواهد کرد .وی رمز موفقیت روابط عمومی ها را در جزیره ای عمل نکردن دانست و تصریح کرد: جزیره ای کار کردن موجب میشود تا در نشر موضوعات و جهاد تبیین توفیقات کمتری حاصل شود .
استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: برای برقراری ارتباط بیشتر با مردم نباید ملاک کار را تنها فضای مجازی قرار داد زیرا انتقال مفاهیم از مهم ترین وظایف روابط عمومی ها تلقی می شود. دکتر «حسین نژاد» با تاکید بر این که مدیران دستگاه های اجرایی به روابط عمومی ها بها دهند، افزود: روابط عمومی ها در تراز معاون مدیران هستند لذا باید از اطلاعات لازم در همه امور برخوردار باشند تا موضوع را به درستی انتقال دهند .
وی روابط عمومی تشریفاتی را موجب حرکت نکردن در مسیر جهاد تبیین دانست و گفت: تسلط روابط عمومی ها به اهداف دستگاه های اجرایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. استاندار خراسان شمالی اضافه کرد: بهره مندی از تشکیلات و امکانات، خوب است اما با روش خلاقانه هم می توان امور را پیش برد. در این همایش از تعدادی از روابط عمومی های فعال دستگاه های اجرایی خراسان شمالی تقدیر شد.
در حاشیه این همایش، انتخابات اعضای هیئت رئیسه روابط عمومی های استان نیز برگزار شد.در پایان انتخابات شورای هماهنگی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی 6 نفر شامل «پورخیاط»، «شایان»، «نیکبخت»، «سعیدی»، «مهرتاش» و «زارعی» انتخاب شدند و «مهدی پور» و «احمدی فر» هم به طور مشترک رتبه هفتم را به دست آوردند و جزو اعضای هیئت رئیسه این شورا انتخاب شدند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 92
جزئیات خسارات سیل مرگبار در 2 شهرستان
گروه شهرستان ها- بارش شدید باران و وقوع سیل در 2 شهرستان فاروج و شیروان، موجب بروز خسارات جانی و مالی شد. سیل مرگبار شب شنبه در این 2 شهرستان، باعث مرگ 4 نفر و وارد آمدن خسارت به برخی واحدهای مسکونی، اراضی کشاورزی و تاسیسات زیربنایی شد. پس از وقوع سیل، امدادرسانی به سیل زدگان صورت گرفته است.
فرماندار فاروج به خبرنگار ما اظهارکرد: متأسفانه بر اثر سیلاب شنبه شب در شهرستان فاروج، دو نفر از اهالی روستای استاد جان خود را از دست دادند. دکتر «عبدالرضا فرزانه» اضافه کرد: از همان لحظات اولیه وقوع سیل بلافاصله ستاد مدیریت بحران، همه گروه های امدادی شهرستان پای کار آمدند و همراه این گروه ها در اولین فرصت در محل وقوع سیل حاضر شدیم و علاوه بر طی کردن حدود ۶ کیلومتر تمام مسیر رودخانه به همراه تیم های امدادی متشکل از نیروهای هلال احمر، بسیج، نیروهای محلی و غیره بررسی های لازم را نیز انجام دادیم تا پیگیری و اقدامات لازم در راستای رفع مشکلات صورت بگیرد. وی افزود: طبق بررسی های صورت گرفته متاسفانه دو نفر از اهالی روستای استاد جان خود را از دست داده اند که جسد هر دو نفر پیدا و مشخص شده و کارهای قانونی آن ها نیز صورت گرفته و تحویل خانواده های آن ها شد.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون حدود ۲۰ خودرو را سیل برده که ممکن است این آمار بیشتر شود چون هنوز بررسی ها ادامه دارد، از طرفی در خصوص آمار دقیق خودروهای خسارت دیده هنوز (عصر دیروز) سرنوشت آن ها مشخص نیست چرا که فرماندهی انتظامی در حال بررسی وضعیت خودروهاست و وضعیت سرنشینان تعدادی از خودروها هنوز مشخص نشده است اما با این حال در حال پیگیری و بررسی دقیق وضعیت خودروها و خسارتهای وارده هستیم و آمار دقیق از خسارت های وارده متعاقباً اعلام خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: به علت این که حجم زیادی از شن و گل و لای وجود دارد ممکن است تعداد زیادی از خودروها زیر شن و گل و لای مدفون شده باشد و از سویی تعداد زیادی از خودروهایی هم که صاحبان آن ها مشخص شده، پاسگاه آن ها را صورتجلسه کرده است تا صاحبان آن ها خودروهایشان را تحویل بگیرند.
رئیس ستاد مدیریت بحران فاروج گفت: امداد رسانی به مردم روستاهای منطقه در جریان است و میزان خسارت ها نیز بسیار زیاد است، به همین منظور تمامی تیمهای امدادی، گروه های جهادی، نیروهای محلی و غیره در محل وقوع سیل مستقر شده اند و از جهات مختلف مسیرها را بازسازی می کنند و در حال خدمت رسانی و رفع مشکلات هستند.
دکتر «فرزانه» افزود: تعداد زیادی از خانه ها هم خسارت دیده اند که بنیاد مسکن خسارت خانه ها را برآورد و ارسال کرده و هلال احمر نیز برای اسکان سیل زدگان چادر در اختیارشان قرار داده است. به گفته وی، تاسیسات آب، برق، گاز و مخابرات نیز در سیل خسارت جدی دیده بود که با تلاش های صورت گرفته برق از روز یک شنبه وصل شده است و در خصوص وصل تاسیسات آب و گاز مشغول هستند چون خط لوله انتقال شبکه گاز خسارت زیادی دیده است و انشاءا... با پیگیری های لازم مشکل گاز و آب تا آخر وقت برطرف خواهد شد. فرماندار فاروج گفت: امدادرسانی از شنبه شب به صورت جدی آغاز شد و طی نوبت های متوالی علاوه بر تانکر آب رسانی، نان پخته شد و به همراه جیره غذایی، دیگر امکانات مورد نیاز در اختیار سیل زدگان قرار گرفت. دکتر «فرزانه» افزود: تمامی گروه های جهادی و نیروهای محلی پای کار هستند و لایروبی خانه هایی که خسارت دیدند از شنبه شب آغاز شد و خانه های که مشکل دارند تخلیه شده است تا مشکلی برای صاحبان آن ها پیش نیاید.
وی ادامه داد: برآورد اولیه خسارت ها صورت گرفته اما امکان تغییر این میزان خسارت وجود دارد که پس از برآورد نهایی آمار دقیق خسارتهای وارده در بخش های مختلف اطلاع رسانی خواهد شد، اما با این حال حدود ۱۳۸ رأس دام را سیل برده و خانه های بسیاری نیز آسیب دیده و تعدادی نیز کاملاً تخریب شده است که باید خالی شوند. وی تصریح کرد: اگر چه سیل در روستاهای مختلفی به وقوع پیوسته اما بیشترین خسارت در روستای استاد این شهرستان بوده است و انشاءا... با همراهی تمامی گروه ها در کنار یکدیگر و در کنار مردم در راستای رفع مشکلات اهالی اقدامات لازم را انجام خواهیم داد و خدمت رسانی را تا زمان رفع کامل مشکلات ادامه خواهیم داد. فرماندار فاروج ضمن عرض تسلیت به خانواده هایی که در این حادثه عزیزانشان را از دست دادند، برای بازماندگان آرزوی صبر و شکیبایی کرد و از تمامی دستگاه های خدمات رسان خواست تا اقدامات لازم را در راستای رفع کامل مشکلات آسیب دیدگان انجام دهند.
«حمیدرضا یاقوتی» رئیس جمعیت هلال احمر فاروج نیز به خبرنگار ما گفت: از همان لحظات اولیه وقوع سیل نیروهای این مجموعه در قالب ۹ تیم متشکل از 69 نفر در محل حاضر و در حال خدمات رسانی به آسیب دیدگان هستند.
در همین خصوص، دکتر «محمدرضا حسین نژاد» استاندار خراسان شمالی با حضور در مناطق سیل زده شهرستان فاروج بر خدمت رسانی سریع و به موقع در این شهرستان و شهرستان شیروان تاکید کرد. وی گفت: آب، برق و گاز مناطق سیل زده به سرعت تامین و راه ها بازسازی شود و خدمات رسانی باید ادامه یابد. وی بر ارائه آمار دقیق از تعداد مفقودی های حادثه سیل و برآورد خسارات تاکید کرد. گفتنی است در این بازدید که با حضور عوامل ستاد بحران استان و شهرستان فاروج صورت گرفت استاندار بر انجام اقدامات ضربتی و بهره مندی سریع مردم از خدمات اولیه تاکید کرد. از سوی دیگر، سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: سیل شنبه شب به ۴۰ واحد مسکونی روستای استاد شهرستان فاروج خسارت وارد کرد. «غلامرضا شفیق» در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش اولیه، آسیب به ۴۰ واحد مسکونی در روستای استاد از حداقل تا ۱۰۰ درصد است. وی اضافه کرد: ۱۰ واحد مسکونی در روستای گلیان شیروان هم دچار آبگرفتگی شد که پاکسازی آن به وسیله امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شد.
وی بیان کرد: ۲۱ دستگاه خودرو در سیلاب شنبه شب دچار آسیب شد ضمن این که در روستای گلیان شهرستان شیروان ۲ نفر و در روستای استاد شهرستان فاروج نیز ۲ نفر جان باختند. «شفیق» با بیان این که بر اساس گزارش های دریافت شده تاکنون (ظهر دیروز)، بیش از ۴۰۰ راس دام بر اثر سیل تلف شدند گفت: در این سانحه طبیعی حدود هزار مترمربع از طرح هادی روستای استاد و ۲۰ متر طول دیوار ساحلی این روستا دچار آسیب و خسارت شد. وی افزود: سیل شنبه شب خسارت های قابل توجهی در بخش های کشاورزی، دامی و مسکونی استان برجا گذاشت و میزان خسارت ها به بخش های مختلف کشاورزی و زیرساختی در دست بررسی است. سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی در ادامه افزود: امدادگران جمعیت هلالاحمر به ۲۴۱ نفر در سیل و آبگرفتگی شنبه شب امدادرسانی کردند و ۱۵۵ نفر را اسکان اضطراری دادند. وی ادامه داد: به شهرستان های شیروان و فاروج بیشترین خسارت وارد شده است. «شفیق» اظهار کرد: بارش شدید باران در مدت ۲۰ دقیقه در شامگاه شنبه موجب جاری شدن سیلاب به ارتفاع چهار متر در رودخانه روستای استاد شهرستان فاروج شد و خسارات مالی و جانی به بار آورد.
سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی همچنین گفت: وقوع سیلاب در روستاهای فاروج کاملاً بیسابقه بوده و بیش از ۵۰ سال است که این چنین جریان آبی در این نقطه وجود نداشته است. وی یادآور شد: طی شنبه شب ۱۵ روستا در این استان درگیر جاری شدن سیلاب بودند.
روابط عمومی بنیاد مسکن خراسان شمالی هم گزارش داد، طی بازدید دقایق اولیه یک شنبه مدیرکل بنیاد مسکن، معاون بازسازی و مسکن روستایی و کارشناسان بنیاد مسکن استان از مناطق آسیب دیده سیل شهرستان فاروج و بررسی های اولیه، مهندس «علی روحانی» معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی، تعداد واحدهای آسیب دیده در روستای استاد را ۱۶ واحد احداثی و در روستای چوکانلو ۴ واحد احداثی اعلام کرد. وی اضافه کرد: در این بازدید واحدهای خشت و گلی مشاهده شد که به تعمیر نیاز داشتند و از آن جایی که این واحدها از نظر بنیاد مسکن غیرقابل تعمیر هستند و واحدهای تعمیری به واحدهای نوسازی شده نیاز به تعمیر اطلاق می شود، به همین سبب تمامی واحدهای خشت و گلی نیز در قالب واحدهای احداثی دیده شدند. قائم مقام شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی هم از آب رسانی سیار به روستای سیل زده استاد در شهرستان فاروج خبر داد. «منصور درتومی» در گفت و گو با ایسنا با اشاره به بارش شدید باران و جای شدن سیلاب در 2 شهرستان فاروج و شیروان اظهار کرد: شدت سیلاب در روستای استاد در فاروج بوده که خسارت زیادی نیز به تاسیسات آب وارد کرده است. وی گفت: سیل باعث خسارت به خطوط انتقال آب در این روستا شده که برخی از خطوط انتقال آب نیز دچار آب بردگی شده است. وی با اشاره به قطع شدن آب این روستا افزود: با تانکر آب رسانی شده و این امر در حال ادامه است تا مشکل آب شرب مردم منطقه برطرف شود. وی ادامه داد: هم اکنون نیروهای آب و فاضلاب در منطقه حضور دارند تا مشکلات به وجود آمده را رفع کنند. وی خاطرنشان کرد: تا ظهر دوشنبه آب رسانی پایدار در منطقه دوباره برقرار می شود و مردم درباره آب شرب مشکلی نخواهند داشت. فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی نیز در گفت و گو با عصر اترک اظهارکرد: متأسفانه در مناطق سیلزده روستای استاد فاروج و گلیان شیروان، خسارتهای مالی و جانی زیادی وارد شده است. سردار «اسماعیل فرجی» ادامه داد: دستگاههای اجرایی، هلالاحمر، سپاه و بسیجیان از لحظات اولیه وقوع سیلاب برای خدمترسانی در منطقه حضور پیدا کردند. وی اضافه کرد: از لحظات اولیه وقوع سیلاب تا صبح بهصورت مداوم کمکرسانی ادامه داشت و وقفهای در کار نبوده است. فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی بیان کرد: گروههای جهادی بسیجی نیز از صبح یکشنبه برای پاکسازی منازل از سیلاب حضور دارند. وی ابراز کرد: سپاه و بسیج علاوه بر ارائه خدمات به سیلزدگان، در حوزه کمکهای مؤمنانه و کمک به دولت برای برطرفکردن این مسئله حضور خواهند داشت. سردار «فرجی» خاطرنشان کرد: نیروهای سپاه و بسیج برای کمک به مردم مناطق آسیبدیده از سیلاب، تا پاکسازی کامل منازل و روستا از آثار سیلاب در منطقه حضور خواهند داشت تا مردم در منازل مستقر شوند.
وی گفت: همچنین برای تأمین بخشی از وسایل منازل که در سیلاب دچار آسیب شدند نیز از قرارگاه مرکزی پیگیریها انجام خواهد شد.
گزارش عینی خبرنگار ما از روستای گلیان شیروان از برخی ساخت و سازها در حریم رودخانه و پایین بودن بخش هایی از دیوار ساحلی روستا حکایت دارد.
در همین خصوص، مدیر شبکه بهداشت و درمان فاروج نیز در خصوص اقدامات صورت گرفته پس از اعلام بحران وقوع سیل روستای استاد گفت: پس از اعلام بحران، بلافاصله در منطقه حضور یافتیم و تیم واکنش سریع و ارزیابی منطقه با حضور کارشناسان ستادی تشکیل و همچنین ضمن استقرار تیم پزشکی خدمات درمانی و بهداشتی به آسیب دیدگان ارائه شد. مهندس «عباس رهنما» افزود: علاوه بر پایش یک مادر باردار در منطقه، منابع آب شرب و سامانه های آب رسانی نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند. وی اظهار کرد: همچنین اقداماتی از قبیل نمونه برداری میکروبی آب و توزیع کلر نیز صورت گرفت و در خصوص ساماندهی زباله و فاضلاب رایزنیهای لازم صورت گرفته است و داروهای مورد نیاز برای بیماران خاص تأمین و همچنین علاوه بر خدمات رسانی رایگان به بیماران، داروی رایگان نیز در اختیار تمام بیماران قرار گرفت. مدیر شبکه بهداشت و درمان فاروج گفت: پیگیری و رصد امکان بروز بیماری های منتقله از آب از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه است. به گفته وی کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت روستای مایوان در اوایل ساعت کاری در این منطقه حضور یافتند و پس از پیگیری خانه به خانه برای بیماریابی بعد از حادثه، اقداماتی از قبیل ویزیت رایگان بیماران فشار خون، دیابت، اعصاب و روان و افراد مصدوم انجام و داروی رایگان برای آن ها تجویز شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 17
طرح تشویقی نوسازی بافت فرسوده در مناطق شهری استان اجرا میشود
طرح تشویقی نوسازی بافت فرسوده تا 2 ماه آینده در مناطق شهری استان اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، «علی فخرانی» معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: ۵۲۱ فقره تسهیلات از ابتدای اجرای طرح نوسازی بافت فرسوده در سال 1397 تا پایان ۱۴۰۱ در این زمینه به متقاضیان شهرهای استان پرداخت شد.
«وثوقی» مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی هم گفت: تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت فرسوده توسط بانک مسکن پرداخت میشود و سقف این تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومان است که قرار است امسال به ۵۰۰ میلیون افزایش یابد.
این تسهیلات در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه، جاجرم، فاروج و آشخانه قابل پرداخت است و متقاضی ساخت و ساز در بافت فرسوده میتواند در صورت تمایل از تسهیلات بافت فرسوده یا تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن برای احیا و نوسازی بافت فرسوده شهری بهرهمند شود. خراسان شمالی دارای ۱۵۴ هکتار بافت فرسوده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 7
اخبار
یادواره شهدای عضو کتابخانه های عمومی استان برگزار می شود
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان شمالی گفت: نخستین یادواره شهدای عضو کتابخانه های عمومی استان برگزار می شود. «مهدی آریان» افزود: این یادواره را پس از شناسایی کامل این عزیزان در تابستان امسال برگزار خواهیم کرد. وی خاطرنشان کرد: بدون شک قدردانی و زنده نگه داشتن یاد و خاطره کسانی که اهل کتاب و کتابخوانی بوده اند و برای برافراشته شدن پرچم کشورمان تا پای جان مایه گذاشته اند ضمن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، باعث توسعه و اعتلای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی خواهد شد.
برنامه ریزی برای اقامه نماز در بوستان ها و پارک های بجنورد
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد از برنامه ریزی و شروع اقداماتی برای اقامه نماز جماعت در بوستان ها و پارک های شهر خبر داد و گفت: اقدامات این سازمان در راستای ترویج فرهنگ نماز، طی بازدید از مساجد و نمازخانه های موجود در بوستان ها و پارک ها برنامه ریزی شده است و در تلاشیم زمینه برپایی نماز جماعت را در بوستان ها به سنت هرساله فراهم آوریم. «موفق» ادامه داد: متناسب با این اقدامات، فضاسازی فرهنگی و تبلیغی با مضامین احادیث و روایات پیرامون ترویج فرهنگ نماز در محیط پارک های شهر دردستور کار است. پخش اذان از بلندگو، قطع برنامه های جانبی و توجه به نظافت محیط پیرامون محل برگزاری نماز جماعت از دیگر اقداماتی است که به گفته این مسئول توسط شهرداری اجرا می شود. به گفته رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد، برنامه های جانبی از جمله ارتقای نشاط اجتماعی و سرگرمی خانواده ها، مسابقات ورزشی و توزیع کتاب ها و محصولات فرهنگی در قالب جشن های شهروندی در مناسبتهای مختلف مذهبی و ملی با محوریت اجرا در بوستان ها و پارک های بزرگ شهر انجام می شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 66
زمان تشییع پیکر پاک شهید مرزبان «محمد مهدی احمدی»
پدر شهید «احمدی»: به پسرم افتخار می کنم
زمان تشییع پیکر پاک شهید «محمدمهدی احمدی»، شهید غیور مرزبانی که در درگیری با نیروهای طالبان به شهادت رسید، ساعت ۸ صبح فردا سه شنبه ۹ خرداد از مسجد انقلاب تا میدان کارگر بجنورد تشییع می شود. حجت الاسلام والمسلمین «نوری» نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در میدان کارگر بر پیکر پاک آن شهید والامقام نماز اقامه می کند و پس از آن، پیکر این شهید بزرگوار در زادگاهش روستای گلی به خاک سپرده خواهد شد. شهید «محمدمهدی احمدی»، سرباز وظیفه اهل روستای گلی شهرستان بجنورد، روز شنبه در حین حراست و پاسداری از مرزهای عزت و شرف ایران اسلامی، در درگیری مسلحانه با نیروهای تحت امر طالبان در نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان به فیض عظمای شهادت نائل آمد. گفتنی است به جز مردم شهیدپرور استان، مسئولان مختلف خراسان شمالی با حضور در منزل شهید «محمدمهدی احمدی» با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.
پدر شهید مرزبان «محمدمهدی احمدی» گفت: به پسرم افتخار می کنم. «احمدی» در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: فقط سه روز مانده بود تا سربازی پسرم به پایان برسد و نزد ما برگردد. وی با اشاره به این که چند روز پیش با پسرم صحبت کردم، افزود: پسرم ۱۰ روز پیش به من گفت که باباجان ۱۰ روز مانده، ادامه خدمت را می روم و برمی گردم که کمک دستت شوم. وی ادامه داد: هنوز باورم نمی شود که پسرم از پیش ما رفته است. همچنین به گزارش ایرنا، پدر شهید «احمدی»، شهادت فرزندش را افتخار خانواده اش دانست و گفت: فرزندم برای دفاع از میهن و نظام اسلامی شهید شد.
در پی شهادت سرباز وطن، شهید «محمدمهدی احمدی»، دکتر «حسین نژاد» استاندار خراسان شمالی هم پیامی صادر کرد که در آن آمده است: «خبر شهادت یکی از سربازان رشید اسلام و مرزبانان غیور کشور در درگیری های مرزی اخیر موجب تاسف و تاثر فراوان شد. بی تردید امنیت و آسایش ما مرهون ایثار بزرگمردانی است که از حدود و ثغور ایران اسلامی حفاظت و حراست کرده و حقد و کین دشمنان را از این سرزمین دور داشته و با بذل جان خویش، عزت و سربلندی را تقدیم ملت و میهن می کنند. به روح بلند همه شهدای اسلام به ویژه شهید وطن، محمد مهدی احمدی، درود می فرستیم و شهادتش را به خانواده محترم آن شهید و آحاد مردم شهیدپرور استان و مردم قدرشناس ایران اسلامی تبریک و تسلیت می گوییم و از خداوند بزرگ برای شهید احمدی، رضوان الهی و علو درجات و برای خانواده اش صبر و اجر مسئلت داریم.»
سردار «مطهری زاده» فرمانده انتظامی خراسان شمالی هم با حضور در منزل شهید «محمد مهدی احمدی»، او را یک الگو برای جوانان معرفی کرد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
نگاهی به سریال «آکتور»
تعداد بازدید : 11
«بازی در بازی» با گریم خارق العاده
گروه سینما و تلویزیون- پنج شنبه ای که گذشت هجدهمین قسمت سریال «آکتور» منتشر و از شبکه نمایش خانگی پخش شد؛ سریالی که با حضور تعدادی از بازیگران نام آشنا می توان آن را روایتی از «بازی در بازی» البته با گریم خارق العاده دانست. این سریال را «نیما جاویدی» که متولد بجنورد است کارگردانی کرده و در آن بازیگرانی همچون «نوید محمدزاده»، «احمد مهرانفر»، «هستی مهدوی فر»، «هانیه توسلی»، «هومن برق نورد»، «گلاره عباسی» و «مهراوه شریفی نیا» بازی می کنند. این سریال در ژانر درام و خانوادگی، داستان زندگی پرفراز و نشیب سه بازیگر مستعد تئاتر را روایت میکند که زندگیشان با چند پیشنهاد کاری، دستخوش دگرگونی و ماجراهای پیچیده ای می شود، جوانانی که علاوه بر درگیری با مشکلات مختلف باید با اتفاقات جدیدی هم دستوپنجه نرم کنند. «محمدزاده»، «مهرانفر» و «مهدوی فر»، به عنوان سه بازیگر تئاتر برای گذران زندگیشان صحنه تئاتر را به زندگی واقعی پیوند دادهاند و هر چند قسمت به شکل یک شخصیت-تیپ درمیآیند و اتفاقاتی را رقم میزنند. یک بار راه میبندند و زورگیر میشوند تا تدارک خاصی را برای مراسم خواستگاری کارفرمای خود شکل بدهند، یک بار در نقش معتاد شیشهای وارد عمل میشوند تا طبق قراردادشان مچ دختری را که خانوادهاش به او مشکوک هستند، بگیرند، یک بار در نقش دو پیرمرد و یک مستندساز وارد خانه سالمندان می شوند تا گمشده ای را پیدا کنند و باری دیگر نیز در نقش چند نفر از اهالی افغانستان بازی می کنند تا به نوعی معمایی را حل کرده باشند.
در کارنامه «نیما جاویدی»، ساخت دو فیلم «ملبورن» و «سرخپوست» دیده می شود و «آکتور» اولین تجربه سریال سازی او محسوب می شود. «آکتور» از بهمن ۱۴۰۰ پنج شنبه هر هفته پخش می شود. سریال با داستانی فرعی و حضور چند شخصیت غیرمرتبط شروع میشود. با این سکانس افتتاحیه و معرفی دو شخصیت اصلی به عنوان خفتگیر، تا حد زیادی گمان میکنیم قرار است داستان در همین شرایط ادامه پیدا کند تا این که یک مرتبه ورق برمیگردد و با فاش شدن راز گریم آن ها و رونمایی از بازیگر بودنشان، وارد مسیر اصلی میشویم. این سکانس با وجود تمام هیجانی که در ابتدای سریال ایجاد میکند، باعث میشود هم با این شخصیتها آشنا شویم و هم حیطه کاریشان دستمان بیاید.
این دو شخصیت در همین نقطه شروع به عنوان دو عشق تئاتر معرفی میشوند که از حرفهشان به شکلی متفاوت برای کسب درآمد استفاده میکنند. آن ها بازیگرانی تماموقت هستند و حاضرند هرکاری کنند تا سالن نمایشی که برای خودشان آماده کردهاند از دستشان نرود؛ خانه و سرپناهی ندارند و مدام نقشه میکشند که چطور پولی برای ادامه مخارج زندگی فراهم کنند. هردو علاوه بر عشق به تئاتر، احساساتی لطیف دارند.
یکی از نکات جذاب سریال «آکتور» تمرکز روی گریم است. «بابک اسکندری» به عنوان طراح این گریمها در آکتور سنگ تمام گذاشته و باعث شده تا این بخش جزو رخدادهای جالب توجه سریال باشد؛ هنری که از «عبدا... اسکندری» پیشکسوت این عرصه به پسر رسیده و آکتور را میتوان نقطه عطف تجلی آن دانست چرا که بخشی از وزن کل این کار بر دوش همین طراحیها گذاشته شده است.
در واقع در طول داستانهای متعدد آکتور، این گریم و طراحی آن است که بخشی از قصه را به تنهایی پیش میبرد. البته که از شیوه نقشآفرینیهای بازیگران به خصوص سه نقش اصلی یعنی «نوید محمدزاده»، «احمد مهران فر» و «هستی مهدوی فر» هم نمیشود گذشت.
اوج این گریم ها را در قسمتی که در خانه سالمندان میگذشت دیدیم، مجموعه سکانس هایی که توانست نگاههای زیادی را به خود جلب کند، همان قسمت هایی که «علی» و «مرتضی» به عنوان دو پیرمردی که قرار است در این خانه زندگی کنند دست کم پنجاه سال پیرتر شدند و شاید در نگاه اول حتی متوجه گریم بودن آن ها نشوید. جالب است که در طول همان قسمت ها اشارههایی هم به شیوه شکل گرفتن این گریم و مراقبتهایی که لازم دارد، میشود، جریانی که یادآوری میکند با یک اتفاق ساده روبهرو نیستیم. در قسمتی که «نوید محمدزاده» و «هستی مهدویفر » هم نقش دو معتاد به شیشه را بازی میکردند این طراحی گریم تا اندازهای پیش برنده قصه بود.
در ادامه این مطلب بحث کشش هر داستان مطرح میشود. میتوان گفت که پیچشهای داستانی در آکتور تا حدی به خوبی مدیریت می شوند تا مخاطب با وجود آگاهی از تکنیک «بازی در بازی» هر قسمت، فاصلهگذاری را ناخودآگاه فراموش کند و دل به دل داستان بدهد. البته که در این بین برخی اتفاقات سریال مانند ماجرای کرایه خانه کشش لازم را ندارد اما در آن سو، ماجرای دروغ، مثل یکی از اصلیترین نقشها به صورت نامرئی در دل قصه حضور دارد و هر بار اتفاقات بزرگتری را رقم میزند. مثلاً «هانیه توسلی» علاوه بر آن که در گروه اصلی کارفرمایان یکی از بخشها حضور دارد، همزمان نقش دیگری را بازی میکند تا از دل جزئیات هر اتفاق باخبر شود. در مورد «هستی مهدویفر» و بقیه بازیگرها نیز این ماجرا صدق میکند، هر کدام در عین ایفای یک نقش و در کنار شخصیت حقیقی خودشان مشغول بازی دیگری هستند. مثلاً «مهدویفر» در عین بازی کردن نقش یک معتاد به این گروه پیوسته تا به ساز و کار این صحنهپردازیها و نیتی که در دل آن وجود دارد، پی ببرد، اتفاقی که سلسلهوار ادامه دارد.
با همه این ها از ریتمی که گاهی کندی آن باعث خستگی بیننده میشود نمیتوان گذشت. در برخی از سکانسها فراز و فرود قصه دچار افتی میشود که از هیجان اتفاقات میکاهد، مثل درگیری که دو بازیگر اصلی بر سر پرداخت اجاره خانه دارند و میشد مختصر و مفیدتر به آن پرداخته شود یا ابتدای داستان پیدا کردن بچه های «نازی» (هانیه توسلی) که خیلی طولانی و کشدار ساخته شد و نماهای بی کاربرد زیادی داشت. اوج کشدار و طولانی بودن بی مورد سریال در سکانس تعریف کردن قصه و خندیدن «گلاره عباسی » در سر سفره در طرز نشستن خاص مرتضی بود که واقعاً نه این قدر خنده دار و نه لازم بود که چند دقیقه ای زمان برای تعریف این داستان بی مورد شود. فضاسازی نمایشی، چیدمان نما که باعث شکلگیری فضای کلی سریال شده و میزانسنی که «جاویدی» برای سریالش تدارک دیده، میتواند برای اولین بار اتفاق افتاده باشد. تلاش این کارگردان برای رسیدن به فرم و اجرای تکنیکال در «آکتور» تا حدودی جواب داده است. البته که به نظر میرسد او به عنوان نویسنده اثر در همان بخش نوشتاری به فرم مد نظر رسیده است.
در کنار این موارد باید به برخی سکانس های خسته کننده از جمله تمرین تئاتر در سالن توسط «علی» و «مرتضی» اشاره کرد که تاکنون مشخص نشده است علت نمایش دقایقی طولانی از این تمرین در برخی قسمت ها چیست در حالی که ماجراهای آن حداقل تاکنون به خط اصلی سریال ارتباطی نداشته و نبود این سکانس ها ضربه ای به سریال وارد نمی کرده است. از سوی دیگر با توجه به این که سریال در فصل های مختلفی فیلم برداری شده است در برخی سکانس ها شاهد غفلت از نوع پوشش بازیگران با توجه به سکانس های پیش از آن هستیم که البته منشی صحنه، وظیفه دقت در جزئیات این گونه را دارد. با وجود برخی اشکالات و کمبودها، سریال «آکتور» جذابیت های مختلفی برای تماشا دارد و باید منتظر بمانیم و ببینیم سرنوشت بازیگران آن در پایان داستان چگونه رقم خواهد خورد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.