آغاز به کار کاروان هنری «روایت حبیب» در استان
کاروان هنری «روایت حبیب» در خراسان شمالی از روز گذشته آغاز به کار کرد. بر همین اساس، آیین افتتاحیه نمایشگاه هنرهای تجسمی و عکس کاروان هنری «روایت حبیب» در استان با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، مسئولان استانی و مادر شهید «فیروز حمیدیزاده»، شهید مدافع حرم در مصلای بجنورد برگزار شد. نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در این مراسم، با اشاره به این که نیاز است تا جوانان، نوجوانان و اقشار مختلف جامعه با تأمل، آثار ارائه شده در کاروان هنری «روایت حبیب» را مشاهده کنند، اظهار کرد: در این کاروان هنری، تمام فعالیتهای سردار دلها از جمله ارتباط سردار شهید با جوانان، خانواده شهدا و حرمتگذاری به مادر به نمایش گذاشته شده است. به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین «رضا نوری» با بیان این که «حبیب بن مظاهر» یکی از یاران با وفای امام حسین(ع) بود ، افزود: سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» نیز یکی از یاران با وفای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بود و ایشان بسیار سردار دلها را دوست داشتند همان گونه که امام حسین(ع)، حبیب بن مظاهر را دوست داشتند. امام جمعه بجنورد با تأکید بر این که کارگاههای آموزشی در حاشیه این برنامه نیز اهمیت بسیاری دارد، ادامه داد: اثر هنری ماندگار است و مربوط به یک عصر خاص نیست که همین موضوع باعث اثرگذاری بیشتر آثار هنری روی نسل جوان میشود. وی تصریح کرد: سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» عاشق شهادت بود و شهادت نیز داروی آرامبخش ایشان شد.
فرماندار بجنورد هم در این آیین با اشاره به این که خلأ برنامههای هنری مانند کاروان هنری «روایت حبیب» وجود دارد، ادامه داد: با این آثار هنری باید خدمات ارزشمند شهدا و سردارهای بزرگی که برای انقلاب اسلامی، جان خود را تقدیم کردند برای جوانان تبیین شود. «محمدباقر باقرپور» با بیان این که کاروان هنری روایت حبیب باید به سمت نوجوانان و جوانان حرکت کند، اضافه کرد: حرکت به این کاروان به سمت مناطق محروم، حاشیه شهر و نوجوانان یکی از ویژگیهای بارز آن است و باید چنین برنامههایی تداوم داشته باشد. وی افزود: ارزش آثار هنری به این است که در اندک زمان اثر ماندگاری را ایجاد میکند که در جامعه کنونی به این آثار هنری بیش از پیش نیاز داریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی نیز در این مراسم با بیان این که سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی»، حلقه اتصال محور مقاومت در منطقه بود، افزود: بیش از گذشته به مکتب حاج قاسم نیاز داریم و باید این مکتب برای نسل جوان به خوبی تبیین شود. «حسن ناهیدی» با بیان این که شهدا مانند شمع همیشه روشن هستند، ادامه داد: سردار دلها همیشه تحلیل خوبی از آینده در منطقه داشتند و اقدامات این شهید بزرگوار موجب نفوذ نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه شد. وی با اشاره به این که مخاطب در آثار هنری بیشتر از سایر برنامهها تأمل میکند، اظهار کرد: پیامهایی که از طریق آثار هنری به مخاطب منتقل میشود، قانع کنندهتر و ماندگارتر است. گفتنی است، در حاشیه این برنامه، کارگاه آموزشی طراحی چهره با حضور استاد «عباس گنجی»، طراح و نقاش برجسته کشوری به مدت دو روز در حال برگزاری است که در پایان کارگاه یک اثر توسط حوزه هنری خریداری و از آثار برگزیده نیز تقدیر میشود. در همین خصوص، رئیس حوزه هنری خراسان شمالی اظهار کرد: کاروان هنری «روایت حبیب» عنوان یک کاروان متشکل از بیش از ۵۰ هنرمند است که در قالب برنامههای میدانی در شهرهای مختلف و همچنین برگزاری یادواره و شبهای خاطره، تلاش دارد به سهم خود در زنده نگهداشتن یاد فرمانده بزرگ مقاومت، سردار شهید «سلیمانی»، گامی برداشته باشد.
«اکرم صدیقی کلاته» ادامه داد: این کاروان، استان به استان حرکت میکند تا در نهایت در سالروز شهادت سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» به کرمان برسد. وی با بیان این که خراسان شمالی از ۱۲ تا ۱۵ آذر، میزبان این کاروان است، اضافه کرد: نقالی و پردهخوانی، برپایی نمایشگاه عکس، محفل نقد کتاب، برپایی کارگاه هنرهای تجسمی، شب خاطره، شعر و موسیقی، بخشی از برنامههایی است که با حضور این کاروان در شهرهای بجنورد، شیروان و آشخانه اجرا می شود. مسئول واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری خراسان شمالی نیز از ارسال ۸۰۰ اثر به دبیرخانه پویش «روایت حبیب» در استان خبر داد. «سید باقر سیدیزاده» با بیان این که ارسال این تعداد اثر به دبیرخانه با توجه به فرصت ۶ روزه پس از انتشار فراخوان، بسیار قابل توجه بوده است، اظهار کرد: این آثار در قالب نامه و نقاشی از سوی دانشآموزان خراسان شمالی در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم بوده است. وی با بیان این که بیشترین استقبال از سوی دانش آموزان مقطع ابتدایی و متوسطه اول بوده است، افزود: داوری این آثار در مراحل پایانی قرار دارد.