
تعداد بازدید : 10
ابلاغ اعتبار 100 میلیارد ریالی برای تکمیل 3 مجتمع فرهنگی، هنری
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فاروج در گفت و گو با خبرنگار ما از ابلاغ اعتبار 100 میلیارد ریالی برای تکمیل 3 مجتمع فرهنگی، هنری فاروج ، گرمه و جاجرم خبر داد و گفت: با پیگیریهای صورت گرفته از طرف شهرستان و استان در سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی این میزان اعتبار برای تکمیل سه مجتمع فرهنگی، هنری ذکر شده به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده است. «حسن رضوانی» افزود: با تخصیص مناسب این اعتبار در روند تکمیل مجتمع فرهنگی، هنری در شهرستان تسریع خواهد شد.
وی اظهار کرد: تکمیل این پروژه به عنوان یکی از اولویت های مهم شهرستان است که با تکمیل و تجهیز این پروژه، بخش بزرگی از مشکلات فرهنگی، هنری شهرستان تحت تأثیر کمبود فضای فرهنگی، هنری برطرف خواهد شد.وی اضافه کرد: عملیات اجرایی پروژه مجتمع فرهنگی، هنری شهرستان با 1570 متر مربع زمین و 1050 متر مربع زیربنا از سال 1394 شروع شده که با توجه به عدم تخصیص اعتبار مناسب تاکنون به بهره برداری نرسیده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


تعداد بازدید : 39
خسارت سیل در برخی شهرستان ها

وی افزود: در روستای اردوغان اسفراین هم آب گرفتگی چند واحد مسکونی و خسارت به تعدادی از باغ ها و مزارع صیفی جات و تخریب بخش هایی از راه خاکی مواصلاتی به روستا و تخریب جویبار باغ ها گزارش شد. وی گفت: در روستای حسن آباد اسفراین هم تخریب پرخطر بخشی از معبر درون روستا باعث نشست در حاشیه دیوار ساحلی شد. «نظری» افزود: در این روستا خسارت به تعدادی از باغ ها و تعداد بسیاری از اراضی صیفی جات و تخریب جوی آب باغ گزارش شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در منطقه گیفان و قتلیش هم بارندگی و جاری شدن سیلاب گزارش شده است. بخشدار قوشخانه در شهرستان شیروان هم گفت: بارش شدید باران و وقوع سیل سبب خسارت به ایلراه ها در این شهرستان شد. «عباسعلی فریدونی» اظهارکرد: بارش باران شدید و سیل عصر دوشنبه از روستاهای زیدر، سرداب، سرانی رباط سنجد گزارش شد که خوشبختانه خسارت نداشت.
وی افزود: جاده ها در محورهای روستایی دچار سیل زدگی شد که البته تردد در تمام مسیرهای روستایی برقرار است و در حال پیگیری هستیم تا نسبت به پاکسازی سطح جاده ها اقدام شود. بخشدار قوشخانه تصریح کرد: برخی منازل روستای زیدر دچار آب گرفتگی شد که البته مشکل خیلی حاد نیست.
به گزارش خبرنگار ما، گفتنی است، در روستای محمدآباد مانه، بارش شدید باران باعث جاری شدن سیل و آب گرفتگی برخی نقاط این روستا شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 26
حمایت اندک از تعزیه خوانی

حاج «قاسم مهرنیا» ملقب به خادم بجنوردی، پیر غلام اهل بیت(ع)، بیش از 50 سال است که مشغول خدمت به عاشقان حسینى است. وى در چند برنامه سوگوارى و تعزیه، داور و سرداور و مدتى هم جزو انجمن تعزیه خوانان بجنورد بوده و در برنامه سوگوارى که در سال ١٣٨٤ در استان برگزار شد، ناظر کار داورى بود.
«حاج قاسم» از شاعران آیینی هم است و بسیارى از اشعار دو کتاب وی شامل «قطره اى از قلزم» و «پرواز پرندگان با هم زیباست»، آیینى است.
عصر یکی از روزهای دهه اول محرم برای گفت و گو با این چهره شاخص فرهنگی به محل هیئت دیوانگان حسینى بجنورد رفتیم؛ جایی که سال هاست حاج «قاسم مهرنیا» در آن جا به عاشقان حسینى خدمت مى کند. او از شرایط گذشته و حال هنر تعزیه گفت و در پایان دو خاطره جالب از اجراى این مراسم مذهبی برایمان تعریف کرد. گفت و گوی ما با «حاج قاسم» را در ادامه می خوانید.
درباره جایگاه گذشته و فعلی هنر تعزیه در خراسان شمالی بگویید.
هنر تعزیه سابقه دیرینه ای در کشور دارد و بعضى از محققان آن را به زمان دیلمیان نسبت دادند، حتى نسخه هایی از سیاوش شاهنامه داریم. تعزیه خوانى در گذشته در زمان قاجار در تکیه دولت انجام مى شد. در زمان پهلوى، تعزیه خوانى رونق سابقش را از دست داد و حتى قدغن شد اما بعضی از روستاها این برنامه را تعطیل نکردند که مى توان از روستاهاى فیروزه و بدرانلو نام برد.
بعد از پیروزى انقلاب اسلامى، انجمن تعزیه خوانى در تهران تشکیل شد که خیلی از تعزیه خوان ها را زیر پوشش خود قرار داد و حتى گروه هایی را به خارج کشور فرستاد و خیلی مورد استقبال قرار گرفت. الان تعزیه خوانى در همه جاى کشور رواج دارد. در استان ما بسیارى از پیش کسوتان این هنر به رحمت خدا رفته اند اما جوان ها کار را در دست گرفته اند ولی حمایت ها بسیار اندک و ناکافی است.
با توجه به این که با خیلی از این گروه ها در ارتباط هستم مطلع هستم که هزینه هاى زیادی مثل لباس و ادوات جنگی و شرایط سختى براى اجرا دارند و حمایت ها هم کم است.
اگر حمایت ها از این هنر اسلامى بیشتر شود قطعاً رونق بیشترى خواهد گرفت.آن طور که من از دوران نوجوانى ام یعنی حدود ٦٠ سال قبل به یاد دارم، 7 هیئت دسته روى در بجنورد داشتیم که در عاشورا از حسینیه به سمت امامزاده سیدعباس(ع) حرکت مى کردند. چند تا از این هیئت ها تعزیه خوانى هم داشتند و تعزیه روى در حرکت داشتند به گونه ای که پیشاپیش هیئت حرکت مى کردند و تخت روان هایی داشتند که در آن بارگاه یزید، گهواره حضرت على اصغر(ع) و غیره بود و چند نفرى آن تخت ها را حمل مى کردند.
چند نفر اولیاخوان و چند نفرى هم اشقیاخوان بودند. اولیاخوان ها سبزپوش، اشقیاخوان ها قرمز پوش و بعضی ها مثل حر، سفید یا زرد مى پوشید. این ها در صف هایی منظم حرکت مى کردند اما اشقیاخوان ها براى نشان دادن شرارت با اسب ها به تاخت مى رفتند. آن ها در حوالى معصوم زاده 3 ساعت جریان روز عاشورا از شهادت حر تا شهادت امام حسین(ع) اجرا مى کردند.
الان تعزیه خوان هاى خوبى در بجنورد، گرمه، جاجرم، خراشا، سنخواست، شیروان و روستاهاى اطراف بجنورد مثل فیروزه، بدرانلو و بوربور داریم. هر سال در روزهای تاسوعا و عاشورا در امامزاده سیدعباس(ع) برنامه تعزیه داریم.
چند بار در گذشته در استان سوگواره هاى خوبی برگزار کردیم و یک بار هم تعزیه خوان هاى برجسته را به برج میلاد بردیم و برنامه هایی را اجرا کردیم که مورد استقبال بازدیدکننده هاى این برج قرار گرفت.
چه افرادى براى زنده نگه داشتن هنر تعزیه در استان تلاش کردند؟ مهم ترین افراد فعال در نقش هاى مختلف تعزیه در منطقه را معرفی کنید.
این ها افراد عاشقی هستند که براى زنده نگه داشتن این هنر ایرانى مذهبى تلاش مى کنند و به دلیل ارادت به امام حسین(ع) همچنان در حال فعالیت هستند. استاد «حسین شیردل» را به اسم «آته شمر» و حاج کربلایی «اسدا... فیروزه اى» را هم به اسم «کربلایی اسدا... شمر» مى شناسند. حاج «اسدا... اصغرزاده» را که از اهالی پاى توپ بجنورد بود هم به اسم «اسدا... شمر» مى شناسند. حاج آقاى «معنوى» که از قاریان برجسته بود نقش «امام حسین(ع)» را در تعزیه بازى مى کرد.
حاج «محمد دهگاهی»، حاج آقاى «موسوى» و «حسین عطایی» معروف به «حسین بابا» نقش اولیا را بازى مى کرد. آقای «محمد معنوى» نقش «حضرت سکینه(س)» را در تعزیه بازى مى کرد. همه این بزرگواران که نام بردم به رحمت خدا رفتند. «محمد صدرى» تنها بازمانده نسل قدیم تعزیه خوانى است که از اولیا خوان ها بوده و الان دوران کهولت را سپرى مى کند.
از آن هایی که در قید حیات هستند و کار مى کنند مى توانم از استاد «ابراهیم جعفری»، استاد «پارساپور» و استاد «قنبرعلى» نام ببرم که همگی آن ها بالای 60 سال و بیشتر علاقه دارند در این سن، نسل جدید تربیت کنند. آقاى «ا... یار» هم بیشتر نقش «حضرت ابوالفضل» را بازى مى کند.
استاد «جعفرى» و استاد «پارساپور» کلکسیونى از لباس و ادوات جنگی تعزیه دارند. استاد «جعفرى» حدود٢٠٠ نسخه تعزیه دارد. افراد دیگرى هم مثل استاد «قنبرعلى» و استاد «نامور» را هم داریم که در این عرصه فعال هستند.
به نظرم با حضور چنین اساتیدی باید در طول سال کلاس هایی برگزار شود تا جوان ها با این هنر بیشتر آشنا شوند و تعزیه خوان های جدیدی تربیت کنیم.
متولیان فرهنگى براى زنده نگه داشتن تعزیه چه کارهایی کردند و چه کارهایی لازم بود و هست که انجام دهند؟
متولیان قبل انقلاب که علاقه اى نداشتند اما از متولیان فعلی انتظار داریم که براى زنده نگه داشتن این هنر اصیل ایرانى- اسلامى توجه بیشترى کنند. امسال بعد از کم شدن کرونا در بیست و یکم ماه مبارک رمضان شاهد چند اجرا در امامزاده سیدعباس(ع) بجنورد بودیم. این گروه ها براى این که مستعمان راحت باشند هر کدام ٣٠٠ صندلی کرایه کرده بودند اما با توجه به استقبال زیاد مردم، باز هم عده اى سرپا مراسم را تماشا کردند.
از متولیان انتظار داریم مثل بقیه هنرها به تعزیه هم توجه کنند چرا که تعزیه خوانى هنر نمایشی است.
این افراد و گروه ها احتیاج به حمایت مادى و معنوى دارند. باید الان در ماه محرم و صفر مثل قبلاً که سوگواره برگزار کردیم، باز هم برگزار شود تا بتوانیم از دل این سوگواره استانى، گروه ها و افراد برتر را به سوگواره ملى ببریم. حتى می توانیم از تعزیه خوان هاى برتر کشور دعوت کنیم که به استان مان بیایند.
در گذشته تعزیه خوانى به اسم «میرزاى شاهرودى» که به بجنورد مى آمد یک ماه در حسینیه منتظرى اجرا مى کرد که بسیار مورد استقبال مردم بود اما نکته جالب این جاست که او که از تعزیه خوان هاى برتر کشور بود، از نسخه هاى شاعر بجنوردی، «ناطق بجنوردی»، استفاده مى کرد که نشان از توانایی بالای ما در این هنر دارد.
چند خاطره جالب از اجراى مراسم تعزیه خوانى در استان مان تعریف کنید.
قبل از پیروزی انقلاب اسلامی که تعزیه خوانى قدغن بود در روستاى فیروزه مراسمى برگزار شده بود، به نقل از استاد «غیب ا... فیروزه اى» تعریف می کنم که چند ژاندارم براى جلوگیرى از مراسم روز عاشورا مى روند اما کدخدای روستا آن ها را به داخل اتاقی می برد و صبحانه مفصلی تدارک مى بیند و در اتاق را روى آن هاى قفل مى کند و در تمام مدت اجراى مراسم تعزیه ژاندارم ها مجبور بودند که از پنجره همان اتاق که به مراسم مشرف بوده، آن را تماشا کنند.
در یکى از تعزیه خوان هایی که در بجنورد برگزار شده بود بازیگر نقش شمر به بازیگر نقش مقابل ضربه محکمى مى زند که از بس در نقشش فرو رفته بود باعث شده بود کنترل شدت ضربه از دستش در برود و بازیگر آن نقش نتواند دیگر به ادامه نقشش بپردازد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 24
تکالیف برخی دستگاه ها

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی در این جلسه گفت: در راستای پیشگیری از وقوع جرم، اولین و مهم ترین گام، شناسایی آسیب های اجتماعی است. «صادق اسپیدکار» اظهارکرد: بعد از شناسایی آسیب های اجتماعی به عنوان اولین اولویت ما در هر شهرستان و استان، داشتن برنامه برای رفع آن ها به عنوان ملاک مطرح است و همچنین برای رفع آن ها باید مصوبات این جلسات به دقت پیگیری و اجرایی شود. وی با اشاره به ضرورت فعال بودن دبیرخانه شورا افزود: در خصوص اجرایی کردن مصوبات شورا نباید کوتاهی صورت پذیرد و باید در بازه زمانی مشخص ادارات مرتبط با مسئولیت شناسی و مسئولیت پذیری، مصوبات مربوط به حوزه کاری خود را به جدیت و به صورت صد درصد اجرایی کنند. وی اظهار کرد: با اداراتی که در اجرای مصوبات کوتاهی کنند طبق قانون برخورد جدی صورت خواهد پذیرفت. وی اضافه کرد: ضروری است اطلاع رسانی درباره حریم و بستر رودخانه ها توسط آب منطقه ای به شهرداری ها، دهیاری ها، جهاد کشاورزی و ادارات خدمات رسان صورت پذیرد. وی خاطرنشان کرد: در زمینه آبفا رعایت چند نکته حائز اهمیت است؛ این که در مرحله اول شرکت آب و فاضلاب نسبت به مطالعه و اعلام دقیق روستاهای فاقد آب شرب با قید علت، میزان جمعیت و برآورد اولیه بودجه اقدام و به دبیرخانه و شورای برنامهریزی اعلام کند، همچنین در خصوص روستاهایی که زیرساخت آن ها فرسوده شده است میزان مبلغ مورد نیاز آن برآورد شود. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خراسان شمالی ادامه داد: تأسیس و راه اندازی فاضلاب شهری با مطالعه و برآورد اولیه مبالغ مورد نیاز امری است لازم و ضروری که باید در دستور کار قرار بگیرد. «اسپیدکار» گفت: جهاد کشاورزی باید اطلاعات دقیق و تسلط کافی در حیطه کاری خود داشته باشد؛ این که در سطح شهرستان چند هکتار زمین آبی وجود دارد و این که آیا آب متناسب با نیازمندی محصولاتی که در این چند هکتار کشت می شود به صورتی که اصلأ منتهی به تنش نشود در اختیار دارد یا نه؟ وی ادامه داد: در این زمینه اگر زمین و آب به میزان لازم و به اندازه کافی وجود دارد که مشکلی نیست ولی اگر تنش وجود دارد باید مشخص شود در کجا این مشکل وجود دارد و باید در جاهایی که تنش و کم آبی وجود دارند علت یابی شود که چه دلایلی باعث این تنش شده و در راستای رفع مشکل با خردجمعی در جلسات شورا به دنبال رفع مشکل اقدامات اساسی صورت پذیرد. وی اظهار کرد: در زمینه بررسی اراضی کشاورزی آبی به لحاظ داشتن آب به میزان نیاز یا نداشتن آب به میزان نیاز تدابیر لازم اتخاذ شود و اقدامات لازم در خصوص پیشگیری از تبدیل اراضی دیم به اراضی آبی صورت پذیرد و در زمینه وجود مداربندی در آب های سطحی رودخانه ها و چشمه ها و یا عدم آن تدابیر لازم اتخاذ شود. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی افزود: آب منطقه ای باید رودخانه ها و چاه های پرتنش را شناسایی و به دبیرخانه و کمیسیون های مربوطه اعلام کند تا تصمیمات نهایی اتخاذ شود.
رئیس دادگستری فاروج نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص پیگیری مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان توسط دستگاه های مربوطه به بیان مهم ترین مصوبات جلسه گذشته شورا پرداخت و گفت: یکی از مصوبات جلسه گذشته که جهاد کشاورزی شهرستان در زمینه اجرای آن اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار داد، در خصوص تغییر الگوی کشت از سوی کشاورزان به سمت کشت محصولات کم آب است و همچنین در این زمینه تشویق کشاورزان به انجام این کار توسط جهاد کشاورزی شهرستان و انجام کشت گلخانه ای که هم صرفه اقتصادی دارد و هم کم آب طلب است انجام شد. «سید حجت صفدری» افزود: در خصوص کشت گلخانهای نیز جهاد کشاورزی نسبت به تشویق کشاورزان اقدام و صندوق هم باید تسهیلات لازم در این زمینه را پرداخت کند. وی اظهار کرد: با توجه به تخصیص اعتبارات در زمینه اجرای طرح های آبرسانی به روستاها و شهرها مقرر شده بود که اداره آب و فاضلاب شهرستان ضمن اجرای پروژههای ناتمام تا پایان سال گزارشی از علل عدم اجرای پروژه ها و اتمام آن به صورت کتبی به دبیرخانه شورا ارسال کند. وی اضافه کرد: همچنین یکی دیگر از مصوبات جلسه گذشته شورا در خصوص آزادسازی مسیل ها با توجه به احتمال وقوع سیلاب در سطح شهر توسط شهرداری است که شهرداری فاروج در این خصوص نسبت به انجام این کار اقدامات لازم را انجام داده است. رئیس دادگستری فاروج گفت: در خصوص جلسات شورای پیشگیری از وقوع جرم مدیران ادارات در زمان و ساعت مشخص در جلسه حضور داشته باشند و همچنین در زمینه پیگیری مصوبات، ادارات مربوطه ملزم به پیگیری و اجرایی کردن مصوبات مربوط به حوزه کاری خود هستند و اداراتی که در این زمینه کوتاهی کنند باید پاسخگو باشند. «صفدری» خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی، در زمینه تأمین آب شرب و کشاورزی با مشکل مواجه هستیم که باید تدابیر لازم در این زمینه صورت پذیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 56
معاون سیاسی فرمانداری شیروان معارفه شد

فرماندار شیروان در این آیین با بیان این که به مدت حدود ۱۳ ماه این جایگاه بدون مسئول بود، اظهار کرد: «امیدوار» دارای شاخصه های لازم برای تصدی این پست است.
«اسماعیل زاده» با اشاره به شرح وظایف فرمانداری و معاونت سیاسی اظهار کرد: مردم در حوزه خدمات رسانی هر جا و در هر دستگاهی کاستی باشد فرمانداری را آخرین نهاد برای مراجعه می دانند و مطالبات شان را از فرمانداری پیگیری می کنند که از این سو وظیفه سنگینی بر عهده فرماندار و معاونانش قرار گرفته است.
وی مسئولیت پذیری، جسارت در عمل، ظرفیت ایجاد تحول و خلاقیت را از شاخصه های لازم یک مسئول برشمرد و تصریح کرد: داشتن مهارت و آینده نگری، سابقه مفید، قدرت مذاکره و مدیریت بحران برای یک مدیر الزامی و خمیرمایه حل مشکلات شهرستان است. رئیس شورای اداری شیروان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع مسئولان اظهار کرد: فرصت خدمت زودگذر است و باید این فرصت را غنیمت شمرد.
به گزارش خبرنگار ما، از تیر۱۴۰۰ که «یونس روحانی» معاون سیاسی وقت فرماندار شیروان بازنشسته شده بود این پست در فرمانداری شیروان بدون مسئول بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 22
کرونا؛ 2 فوتی دیگر
طی 24 ساعت منتهی به ظهر روز گذشته، 2 بیمار دیگر مبتلا به کرونا در خراسان شمالی فوت کردند.
همچنین در این مدت 56 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان بستری شدند و مجموع بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های استان به 150 نفر رسید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 48
بیش از ۵۰ مورد تماس در خصوص مشاهده مار در منازل
مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی شهرستان بجنورد گفت: بیش از ۵۰ مورد تماس مردمی در خصوص مشاهده مار در منازل بجنورد به سازمان آتش نشانی گزارش شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، گرم شدن هوا، سبب میشود برخی خزندگان و حشرات موذی که برای استراحت به جاهای خنک و زیر سنگها پناه میبرند، برای انسانها دردسرآفرین شوند. دانستن برخی نکات، برای مواجهه بهتر با این موجودات، مفید خواهد بود. در فصل تابستان گزارشهای بسیاری مبنی بر پیدا شدن مار در منازل و خودروهای شخصی به سازمان آتش نشانی استان گزارش میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 10
۱۰۰ هزار نفر به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: امسال ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان این استان که هیچ بیمهای نداشتند، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
دکتر «محسن رعنایی» در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت خراسان شمالی زیر پوشش بیمه سلامت همگانی قرار دارند که از مجموع این تعداد ۶۰۰ هزار نفر به صورت رایگان از مزایای این سازمان بیمه ای بهره مند شده اند.
به گفته وی، روستاییان، عشایر و شهروندان ساکن در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جامعه هدف، طرح بیمه سلامت همگانی را تشکیل می دهند که این افراد حق بیمه پرداخت نمی کنند. «رعنایی» تصریح کرد: طرح بیمه سلامت همگانی در راستای حمایت از افرادی که زیر پوشش هیچ گونه بیمه ای نیستند در این استان اجرا می شود و این افراد از طریق دفاتر پیشخوان طرف قرارداد یا سامانه خدمات شهری بیمه سلامت ثبت نام می کنند و زیر پوشش این سازمان بیمه گر قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: یکی از مزیت های مهم اجرای طرح بیمه سلامت همگانی این است که افراد علاوه بر استفاده از خدمات بیمه ای، زیر پوشش طرح پزشک خانواده نیز قرار می گیرند.
وی اظهارکرد: اقشار مختلف جامعه که تاکنون زیر پوشش هیچ نوع بیمه ای نیستند، فرصت را غنیمت بشمارند و با ثبت نام در این طرح از خدمات بیمه بهره مند شود تا در زمان بیماری و به خصوص بستری با مشکل مواجه نشوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.