محمد آگاهی- با وجود وعده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی برای بهره برداری از 10 کیلومتر دیگر از محور بجنورد- گلستان تا پایان پاییز، این وعده نیز مانند بسیاری دیگر از وعده ها در خصوص حذف جاده مرگ محقق نشد.
با وجود آن که بهره برداری از محور بجنورد- گلستان موسوم به جاده مرگ در دومین سفر دولت تدبیر و امید به استان دومرتبه در صدر مصوبات سفر قرار گرفت اما با گذشت 9 ماه از سال برخلاف وعده های داده شده حتی یک وجب دیگر از این محور بهره برداری نشد. البته ناگفته نماند که 23 کیلومتر از باند جنوبی کنارگذر شمالی بجنورد طی امسال بهره برداری شد.
به گزارش خبرنگار ما، پس از آن که در سفر نخست دولت تدبیر و امید به استان در سال 94 حذف جاده مرگ در صدر مصوبات سفر قرار گرفت و مقرر شد تا پایان سال 96 این پروژه به بهره برداری برسد، مردم استان امیدوار شدند این قتلگاه از پیشانی استان حذف شود اما نه تنها این وعده دولتمردان محقق نشد بلکه برخی دیگر از وعده های متعدد مسئولان کشوری و استانی در خصوص این محور نیز یکی یکی به تاریخ سپرده شد تا همچنان با نزدیک شدن به پایان فعالیت دولت تدبیر و امید، طولانی شدن این پروژه و خلف وعده ها درباره آن در حافظه تاریخی مردم استان ثبت شود. آخرین وعده داده شده در خصوص بهره برداری از قطعات این پروژه به مهر امسال برمی گردد که معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی به بازدید از این پروژه پرداخت. «هوایی» در این بازدید وعده داد که تا پایان پاییز 6 کیلومتر از این محور در محدوده بدرانلو و 4 کیلومتر درمحدوده رباط قره بیل بهره برداری شود اما امروز آخرین روز پاییز سپری می شود و خبری در خصوص بهره برداری ها اعلام نشد.
در گفت و گو با مسئولان اجرایی و پیمانکاران این پروژه درباره چرایی بهره برداری نشدن از 10 کیلومتر وعده داده شده، برخی بوروکراسی های اداری پیچیده استان و همچنین برخی درخواست های مردمی واقع در مسیر مهم ترین دلایل بهره برداری نشدن از این قطعات اعلام شد. در خصوص تاخیر در قطعه 4 کیلومتری محدوده رباط قره بیل، طبق گفته یک منبع مطلع، ماجرا از این قرار است که با توجه به این که این جاده از درون این روستا می گذرد برخی اهالی مانع ادامه پروژه با نصب نیوجرسی و خواستار اجرای بولوار به جای نیوجرسی می شوند. با توجه به خواست مردم و دستور استانداری خراسان شمالی برای توجه به خواست مردم، مشاور پروژه تدارک کار را می بیند و در این میان بخشی از زمان از دست می رود. اما در هنگام اجرای پروژه برخی مردم این روستا خواهان ادامه پروژه بولوار خارج از محدوده روستا می شوند تا در آینده روستا توسعه یابد که گویا با مخالفت پلیس مواجه می شوند. این کشمکش میان مردم و نظر کارشناسان راه باعث می شود 2 ماه روند اجرای پروژه به تعویق بیفتد و هم اکنون با آغاز فصل سرد سال دیگر در عمل تا مساعد شدن شریط جوی پیمانکار نمی تواند آن را تکمیل کند و به بهره برداری برساند.
همچنین در خصوص بهره برداری از 6 کیلومتر از باند دوم این محور در محدوده روستای بدرانلو با توجه به تأخیر در تخصیص اعتبارات و از طرفی آغاز فصل سرما زودتر از زمان سال های گذشته، دیگر پیمانکار نیز قادر به انجام ادامه کار نیست تا بهره برداری از این قطعه نیز به پایان سال و حتی اوایل سال آینده موکول شود. علاوه بر این مشکلات گویا مشکل دیگری نیز برای پیمانکار آسفالت این محور به وجود آمده است.
پیمانکار آسفالت این محور در محدوده آشخانه به سمت جنگل گلستان برای تامین مصالح خود معدنی را در جاجرم انتخاب کرده اما گویا 4 ماه است که درگیر بوروکراسی اداری پیچیده استان شده است. در این خصوص در شماره های بعدی روزنامه جزئیات بیشتری ارائه خواهد شد.