
در ارتباط ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور و با حضور رئیس کمیته امداد کشور در استان
تعداد بازدید : 15
1427 نیازمند، همزمان صاحبخانه شدند
سعید محمدی- در آستانه روز ملی روستا و عشایر، روستای 200 خانواری عزیزآباد شهرستان مانه و سملقان به نمایندگی از سایر روستاهای استان، میزبان مراسم افتتاحیه پروژه های محرومیت زدایی کمیته امداد امام خمینی (ره) بود. در این مراسم که روز گذشته در ارتباط ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور و حضور رئیس کمیتهامداد کشور برگزار شد، 5 هزار و 775 طرح اشتغال نیازمندان کشور و همچنین 6 هزار و 941 واحد مسکونی محرومان به بهره برداری رسید که سهم خراسان شمالی از پروژه های مسکن محرومان، هزار و 427 مورد بود که با هزینه کرد 504 میلیارد تومان از محل کمک دولت، نیروهای جهادی، بانک ها، خیران و به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته و تحویل مددجویان شد. کلید یک واحد مسکونی روستایی ساخته شده در روستای عزیز آباد نیز که در کمتر از 100 روز به همت کمیته امداد امامخمینی (ره) ساخته شده بود، با حضور رئیس کمیته امداد کشور و استاندار خراسان شمالی تحویل داده شد.
سلام رئیس جمهور به اهالی
خراسان شمالی
رئیس جمهور در ارتباط ویدئو کنفرانسی آئین بهرهبرداری از۶۹۴۱ واحد مسکونی محرومان و ۵۷۷۵ طرح اشتغال نیازمندان کشور به این نکته اشاره کرد که کمیته امداد تلاش فراوانی برای حمایت از اقشار مستضعف جامعه به خصوص روستاها و عشایر انجام داده است و برای تمامی کارهای خداپسندانه که انجام می دهند به آن ها خدا قوت می گوییم.دکتر «روحانی» به این موضوع هم اشاره کرد که دولت نیز تمام تلاش خود را برای محرومیت زدایی انجام خواهد داد.وی با عرض سلام به اهالی خراسان شمالی، یاد و خاطره شهدای این خطه از کشور را گرامی داشت.
ماموریت های کمیته امداد
رئیس کمیته امداد کشور نیز در این مراسم در ارائه گزارشی به رئیس جمهور، توانمند سازی، اشتغال و فرهنگ سازی را سه رکن ماموریت کمیته امداد دانست و با بیان این که ماموریت خوبی به کمیته امداد سپرده شده است و از مشارکت استانداران و بانک مرکزی سپاسگزاریم، افزود: سالانه ۷۰ هزار شغل باید ایجاد کنیم که اکنون بیش از ۵۰۰ هزار شغل در کل کشور ایجاد شده است.
«بختیاری» با بیان این که از عزیز آباد شهرستان مانه و سملقان استان خراسان شمالی روز ملی روستا و عشایر را تبریک میگویم، ابراز کرد: ۵۷۷۵ طرح اشتغال زایی با اعتبار ۳۳۸ میلیارد تومان وارد مدار توسعه و تولید خواهد شد.وی گفت: در سفرهای استانی آقای «نوبخت»، چند هزار واحد مسکونی کلنگ زنی شد و اکنون ۶۹۴۱ واحد مسکونی به صورت رسمی برای مددجویان کمیته امداد مستقر در روستاها افتتاح شد که سهم خراسان شمالی ۱۴۲۷ واحد مسکونی با هزینه کرد ۵۰۴ میلیار تومان از محل کمک دولت، کمک جهادی، بانک ها و خیران مسکن ساز است. وی از رئیس جمهور درخواست کرد تا با تدابیری برای اشتغالزایی بیشتر، بودجه کمیته امداد 2 برابر شود تا چتر حمایت بیشتری صورت گیرد.
قدردانی از حمایت های نماینده
ولی فقیه و استاندار
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی نیز با گرامیداشت یاد و خاطره ۳ هزار شهید استان، از حمایت های بی دریغ نماینده ولی فقیه در استان و همچنین استاندار پرتلاش خراسان شمالی در محرومیت زدایی تشکر و قدردانی کرد. «الهی راد» با بیان این که در کمتر از 4 ماه، رئیس کمیته امداد کشور برای دومین بار به خراسان شمالی سفر کرده و این سفر رهاورد و دستاوردهای بسیاری داشته است، ادامه داد: در سفر قبلی رئیس کمیته امداد کشور به استان، دستاوردهای خوبی شاهد بودیم که بخشی از آن امروز(دوشنبه) کلنگ زنی شد و بخشی هم آماده شده است و تحویل داده می شود.وی با تقدیر از همکاری بنیاد مسکن استان در زمینه ساخت مسکن محرومان تصریح کرد: وفاق و همدلی خوبی در استان شاهد هستیم و با تلاش های پیگیرانه استاندار خراسان شمالی، اتفاقات خوبی افتاده است.وی به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در رزمایش های مواسات و همدلی با هدف حمایت از محرومان و مددجویان پرداخت و ابراز کرد: توزیع غذای گرم در ماه رمضان، توزیع ۳۱ هزار بسته غذایی در ماه رمضان، توزیع غذای گرم بین نیازمندان، آماده سازی ۲۶ هزار سبد غذایی و توزیع ۱۳ هزار لوازم تحریر بین دانش آموزان نیازمند از جمله اقدامات انجام شده در قالب رزمایش مواسات و همدلی بود.وی به تفاهم نامه سه جانبه برای ساخت مسکن و تهیه جهیزیه مددجویان اشاره کرد و ادامه داد: قرار شده است ۵ هزار واحد مسکونی ساخته شود و در آینده نزدیک شاهد افتتاح ساختمان اداره کل کمیته امداد استان نیز خواهیم بود.وی با بیان این که در حوزه مسکن با کمک های سپاه و بنیاد مسکن کارهای خوبی انجام شده است، تصریح کرد: در خصوص اشتغال مددجویان نیز امسال ۳ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد شد و تا سال آینده ۵ هزار فرصت شغلی نیز خواهیم داشت و ان شاءا...سفرهای پرخیر و برکت «بختیاری» رئیس کمیته امداد کشور گوشه ای از محرومیت استان را کم کند.
هر روستا یک طرح
فرماندار مانه و سملقان نیز با تقدیر از نگاه ویژه رئیس کمیته امداد کشور به خراسان شمالی و بیان این که ساخت یکی از منازل مددجویان حدود ۱۰۰ روز پیش کلنگ زنی شد و اکنون به بهره برداری رسیده است، اعلام آمادگی کرد سایر تعهداتی که به شهرستان مانه و سملقان محول شده است، انجام شود.
به گفته «معموری»، ۶۷ درصد شهرستان مانه و سملقان را روستاییان تشکیل می دهند و استان در بحث بیمه روستائیان پیشرفت خوبی داشته است.
وی با اشاره به طرح هر روستا یک طرح نیز ابراز کرد: در مانهوسملقان طرح های روستایی و عشایری بسیاری به بهر برداری رسیده است و در طرح هر روستا یک طرح نیز از ۱۰۴ دهیاری، ۱۰۴ طرح مصوب شد و در مرحله اجراست.
گزارشی از اقدامات عمرانی
در روستاها
مدیر کل بنیاد مسکن خراسان شمالی نیز به ارائه گزارشی از وضعیت طرح های روستایی پرداخت و ابراز کرد: در مجموع در روستاهای استان، 100 هزار و 221 مسکن روستایی وجود دارد که حدود 59 درصد آن ها مقاوم سازی شده اند. «محمدی» افزود: از ۱۴ مهر ماه سال گذشته تا ۱۴ مهر ماه امسال در مجموع در قسمت حوادثی و واحدهای ویژه ساخته شده، 3 هزار و 291 واحد مسکونی آماده افتتاح شده است. به گفته وی، در خصوص ساخت منازل مسکونی روستایی، حدود یک میلیون پاکت سیمان از سوی رهبر معظم انقلاب به استان هدیه داده شد.
روز گذشته علاوه بر پروژه های افتتاح شده در خراسانشمالی که با حضور رئیس کمیته امداد کشور انجام شد، در ۱۲ استان دیگر کشور نیز با حضور برخی از وزرا و مسئولان به مناسبت روز ملی روستا و عشایر پروژه هایی در بخش های مختلف از جمله مدیریت روستایی، ارتباطی، بهداشتی، عشایری، گازرسانی، برق رسانی، ورزشی، راه روستایی و محرومیت زدایی با دستور رئیس جمهور به بهره برداری رسید.
تلاش های بسیار برای کمک به آسیب دیدگان از کرونا
رئیس کمیته امداد کشور در بدو ورود به خراسان شمالی و در فرودگاه بجنورد پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود. به گفته «بختیاری»، تلاش های بسیار و مساعدت برای کمک به افراد آسیب دیده از شیوع کرونا در سراسر کشور صورت گرفته است و خیلی از افرادی که آسیب دیده از کرونا هستند، تحت پوشش قرار نمی گیرند.وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان ابراز کرد: در رزمایش های متعددی که رهبر انقلاب فراخوان آن را اعلام کردند، دستگاه های مختلف و نیکوکاران و خیران لبیک گفتند و کمک های خوبی به مددجویان انجام شد. وی آماده سازی و توزیع 3.5 میلیون بسته و هر بسته به ارزش 300 هزار تومان در مرحله اول رزمایش در کشور توسط سپاه و بسیج، تهیه و توزیع 2 میلیون بسته توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، تهیه و توزیع 700 هزار بسته توسط آستان قدس، تهیه و توزیع 2.2 میلیون بسته در ماه مبارک رمضان توسط کمیته امداد را از جمله مشارکتها در رزمایش مواسات و همدلی نام برد. وی تولید روزانه بیش از یک میلیون ماسک توسط مددجویان کمیته امداد را از جمله اقدامات انجام شده برای مبارزه با کرونا دانست.
طرح های ویژه کمیته امداد برای حمایت از مددجویان
رئیس کمیته امداد کشور از تدارک طرح های ویژه برای حمایت از مددجویان خبر داد.به گفته «بختیاری»، نشست های تخصصی با سازمان برنامه و بودجه در این خصوص برگزار شده است و با توجه به تکان های اقتصادی، در بحث املاک و اراضی افزایش قیمت وجود داشته اما در سفره نیازمندان و یتیمان هم اقلام چند برابر شده است.وی از تصویب کلیات طرحی در این زمینه در مجلس هم خبر داد که بخشی از آن طی امسال و بخشی هم در سال 1400 محقق خواهد شد.
پیشرفت 35 درصدی برنامه های امداد الکترونیکی
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در حاشیه مراسم کلنگ زنی ساختمان اداره کل کمیته امداد خراسان شمالی با بیان این که برنامه های کمیته امداد الکترونیکی بیش از 35 درصد پیشرفت داشته است، ابراز کرد که در آینده نه چندان دور نیازی به حضور فیزیکی مددجویان نخواهد بود.به گفته «بختیاری»، بحث ساخت ساز اولویت کمیته امداد نیست و اشتغال و مسائل معیشتی مد نظر کمیته امداد است.وی با بیان این که ساختمان های کمیته امداد در بعضی از استان ها، استیجاری و رقم های اجاره بسیار است و از محل فروش اراضی مازاد کمیته امداد، 30 درصد برای ساختمان سازی اداری و 70 درصد هم برای خانهسازی مددجویان در نظر گرفته خواهد شد، تصریح کرد: در سایت مورد نظر برای ساخت اداره کل کمیته امداد خراسان شمالی، سایر ادارات هم مستقر می شوند و آینده خوبی خواهد داشت.
کلنگ زنی ساختمان جدید
اداره کل کمیته امداد خراسان شمالی
روز گذشته همزمان با سفر «بختیاری» رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور به استان خراسان شمالی و با حضور آیت ا... «یعقوبی» نماینده ولی فقیه در استان، دکتر «شجاعی» استاندار خراسان شمالی، دکتر «پاکمهر» و دکتر «وحیدی» نمایندگان مردم 5 شهرستان استان در مجلس شورای اسلامی، «الهی راد» مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی و دیگر مسئولان، ساختمان جدید اداره کل کمیته امداد خراسان شمالی در سایت جاده ارکان کلنگ زنی شد که رئیس کمیته امداد کشور ابراز کرد که انشاءا... طی 18 ماه این پروژه ساخته خواهد شد. رئیس کمیته امداد کشور در این مراسم با تبریک روز ملی روستا و عشایر و با بیان این که زمین مورد نظر برای ساخت ساختمان اداره کل کمیته امداد خراسان شمالی با کمک استاندار در اختیار قرار گرفته شده است، افزود: ساختمان اداره کل کمیته امداد استان بر اساس تعهدات مان و از محل فروش اراضی مازاد و کمک استاندار احداث خواهد شد. «سید مرتضی بختیاری» با تشکر از حضور و پیگیری های نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی برای در اختیار گذاشتن زمین هم تشکر می کنیم.آیت ا... «یعقوبی» نماینده ولی فقیه در استان هم ابراز کرد: فاصله این اداره کل با شهر زیاد است اما شهر توسعه پیدا کرده است و انشاءا... این مکان منشا خدمات به نیازمندان باشد.دکتر «شجاعی» استاندار خراسان شمالی هم در این مراسم با تشکر از حضور «بختیاری» و نگاه ویژه وی به خراسان شمالی، بر تکمیل هر چه سریع تر این پروژه تاکید کرد که «بختیاری» رئیس کمیته امداد خراسان شمالی ابراز کرد انشاءا... این پروژه در 18 ماه احداث خواهد شد. دکتر «شجاعی» افزود: امیدواریم همه پروژه هایی که کلنگ زنی می شود هر چه زود به اتمام برسد.به گفته مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی، این ساختمان در زمینی به مساحت 5 هزار و 617 متر مربع و زیربنای 2 هزار و 750 متر مربع در 4 طبقه ساخته خواهد شد. «الهی راد»، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این ساختمان را 15 میلیارد تومان دانست.وی این کلنگ زنی را رهاورد سفر رئیس کمیته امداد کشور به استان در تیرماه امسال دانست و ادامه داد: با تأسیس خراسان شمالی، ساختمان اداره کمیته امداد بجنورد به عنوان ستاد و اداره کل کمیته امداد استان انتخاب شد و با تکمیل شدن این ساختمان جدید، در ساختمان فعلی اداره کل، اداره کمیته امداد شهرستان بجنورد برای خدمات دهی به ولی نعمتان مستقر خواهد شد.
بازدید از کارگاه تولیدی پوشاک
رئیس کمیته امداد کشور در سفر به خراسان شمالی، همراه با استاندار خراسان شمالی، مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی و تنی چند از مسئولان، از کارگاه تولیدی پوشاک واحد نیکوکاری بانوان کارآفرین که زمینه اشتغال 20 نفر را مهیا کرده است بازدید کرد.در این بازدید «بختیاری» دغدغه های چند نفر از بانوان در زمینه های مختلف از جمله بحث بیمه و افزایش سفارش برای درآمد بیشتر را شنید و قول مساعدت و رسیدگی داد.